Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem kim jestem

Polecane posty

Gość gość

Mam wrazenie ze nie mam osobowosci, jestem nieasertywna, daje sie wykorzystywac, caly czas czuje sie samotna i nieszczesliwa, ciagle mysle ze chcialabym byc taka jak Jakas kolezanka czy znajoma, nie mam wlasnego charakteru tylko dostosowuje sie do tego z kim akurat jestem i mam wrazenie ze ludzie wyczuwaja ze nie jestem autentyczna i przez to mam problem ze stworzeniem glebszej relacji np. Znalezieniem chlopaka...nienawidze siebie ;C

Gość gość
a ile masz lat?

Gość gość
Moze to przez rodzicow... nigdy nie czulam ze mnie kochali, zawsze mnie krytykowali, matka mowi ze jestem nieplanowanym dzieckiem i mam wrazenie ze zle mi zyczy, mowi czasami ze zostane sama itp a ojciec..zdarzalo sie ze bil mnie bo dostalam slaba ocene..

Jesli pozostawisz przeszłosc za sobą, ruszysz do przodu. Przeszłosci nie da siè jej zmienic, nie masz na nią wpływu. Za to masz wpływ na terazniejszosc i na prxyszłosc, wièc zamiast siè uzalac i rozpamiètywac minione chwile, odrzuc ten cièzar, balast raz na zawsze. Swoją energiè zaangazuj w: 1 polubienie siebie 2 poprawè wizerunku i prezencji Najpierw TY musisz dac cos swiatu, by swiat tez cos dał. Zalecam dobry, pogodny nastrój cały dzien, wyprostowane plecy, sprèzysty chód, pozytywne myslenie i nastawienie, odciècie siè od pesymistów, ofiar losu stale na wszystko narzekających, ludzi podłych i toksycznych. Jesli twoja matka jest zgorzkniała i podcina ci skrzydła, kontakty ogranicz do minimum, albo zawies je na dłuzszy czas, póki nie odczujesz, ze nie ma na ciebie wpływu. Duzo pracy przed tobą- powodzenia!