Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozsypka emocjonalna

Porzucił i ma żal

Polecane posty

Gość rozsypka emocjonalna

Parę dni temu porzucił mnie mój ukochany, stwierdzając, że mnie chyba już nie kocha i chce wolności. Wcześniej się ciągle kłociliśmy. Kilka razy zrywaliśmy, ale to zabrzmiało poważnie, bo już od dawna groził tym, że mnie zostawi. Więc wiedziałam, że nie żartuje. Po zerwaniu, ciągłym ryczeniu w poduszkę założyłam konto na portalu randkowym(poznawczym), ale nie po to by sobie kogoś znaleźć, chciałam po ludzku z kims pogadac, z mamą nie mogę otwarcie, przyjaciół nie mam. Dodam, że to jest najgorszy okres w życiu, stracilam niedawno pracę, nie zdałam matury poprawkowej na dodatek moje oparcie i ukochany powiedział, że ma mnie dość ;( Nastepnego dnia dostałam smsa, ze zaluje, ze teskni i ze chce się zejsc, wiec ja chac byc szczera powiedziałam o tym koncie. I teraz on znów nie chce mnie znać :( Mówi ze zna mnie pewnie już pół miasta, ze mi nie wybaczy, ze powinnam plakac sobie, ale nie zakladac konta, tylko miec nadzieje ze sie odezwie ;( Czy jestem jakąś złą okrtuną, skoro to on mnie porzucił, czy wiec to ze zalozylam konto to zdrada? ps. konto już usunięte od razu praktycznie po rozmowie z chłopakiem. Nie potrzebuje innych osób, kocham tylko jego:(

Gość gość
Nie, nie jestes zla. Ja rozstalam sie ze swoim po 3 latach to bylo straszne wciaz nie moge do siebie dojsc. Przez serwis randkowy znalazlam nowego chlooaka. Czasem za starym tesknie Moim zdaniem daj sobie szanse na cos nowego

Gość gość
za chwile bedzie mial zal ze zyjesz.. ilu zali by uniknal gdyby cie w ogole nie bylo

Gość gość
zaluje ze go poznalam

Gość gość
dlaczego? mialas okazje poznac sposob myslenia idioty, a taka lekcja jest nie do przecenienia :D