Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscc

Jak przekonac faceta, ktory nie chce dziecka

Polecane posty

Gość goscc

stwierdzil ze ich nie chce miec. Nie jest to jakis malolat duzo po 30. Jestesmy razem ponad rok ,poki co nie naciskam ale nie wiem co o tym myslec.

Gość gość
a ty ile masz lat?

Gość goscc
ja mam 30.

Gość gość
jezli zalezy ci na dziaciach to postaw sprawe jasno. albo bedziesz je miala z nim albo odchodzisz. juz nie masz czasu na takie czekanie latami na zmiane jego decyzji. chociaz wydaje mi sie, ze jesli w tym wieku facet nie chce miec dzieci to juz raczej nie bedzie chcial. jesli ci mocno zalezy na tym aspekcie zycia szukaj innego kandydata,

Gość poli31
jeśli facet naprawde nie chce dzieci to go nie przekonasz...ja jestem kobietą i też wcale nie chcę dzieci i chociaż mój mąż by chciał toi bym mu nie urodziła chociaż kocham męża nad życie

Gość gość
Macie racje dziewczyny coraz bardziej sie przekonuje ze nie przekonam go na dziecko bo nie chce. Jedynie co mowi ze jakby byla wpadka to bysmy wychowali ale w cuda nie wierze bo sie pilnuje a warbiac nie chce bo nie o to chodzi. Musze to wszystko przemyslec.

Gość gość
a jaka forme antykoncepcji stosujecie?

Gość goscc
prezerwatywa, na tableteki zle reagowalam.

Gość gość
skoro tak sie pilnuje, to faktycznie mala szansa na wpadke. zastanow na czym ci zalezy, jak widzisz swoje przyszle zycie. postaw sprawe jasno i niech od zadecyduje co dalej. mysle, ze jesli bardzo cie kocha zgodzi sie na dziecko. a jesli jest inaczej zgodzi na twoje odejscie.

czy Wy juz kompletnie zatraciliscie zdolnosc konstruktywnej komunikacji? i to z osoba z zalozenia njablizsza? Normalnie z nim porozmawiaj. Dowiedz sie dlaczego? Razem z nim przejdz te droge skad mu sie to wzielo itd., bo moze sie okazac,ze sprawa wcale nie jest przegrana (a nie jest,skoro , jakby co,to by wychowal, tak?), a nie jakies stawianie sprawy na ostrzu noza. A jak reaguje na to,iz Ty bys chciala?