Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szczególnie trudne chwile

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj, właśnie dzisiaj mam fatalny nastrój. Bo właśnie dzisiaj jest rocznica pierwszego spotkania z pierwszym chłopakiem.. było magicznie, bajkowo to chyba najpiękniejsze chwile jakie przeżyłam bo byłam zakochana... czułe uściski, dotyk rąk. Ale jego już nie ma, na co dzień nie odczuwam braku bo przypominam sobie zło jakie mi wyrządził, jak bardzo mnie skrzywdził i upokorzył. Ale dzisiaj mam w głowie to "dobre" a on pewno siedzi teraz z inną dziewczyną u boku. Bardzo proszę o wsparcie bo bardzo jest mi dzisiaj źle i mimo wszystko chce mi się płakać. Siedzę jeszcze sama...

Gość gość
p*****l debila, bądz mądrą kobita z klasą

Gość gość
tak zrobiłam ale dzisiaj szczególnie trudno. Zwłaszcza kiedy się jest samemu, jest wieczór...

Gość gość
daj spokoj masz w necie miliony facetów :D

Gość gość
ale co mi z tego. Wolałabym pamiętać to złe wtedy byłabym wściekła a nie smutna. Ale ja pamiętam to co było akurat miłe :( i dlatego mam taki nastrój. Dzisiaj siedzę sama, nie mam nikogo a on pewno z inną..

Gość gość
Wyjdz do ludzi ;) odpicuj sie. Dzis mile chwile mozesz spedzic z kims innym ale wyjdz do ludzi ;)

Gość gość
byłam właśnie i na chwilę zapomniałam o tym. Nawet pośmiałam się w towarzystwie i pożartowałam ale wróciłam już do domu i wszystko mi się przypomniało. Nawet książka nie pomaga.

Gość gość
jest tutaj ktoś jeszcze?