Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO sadzcicie o facetach ,ktorzy wysmiewaja ,nabiajaja sie z wygladu kobiet ???

Polecane posty

Gość gość

Znam takich Panow jak wyjda gdzie do dyskoteki to od razu kazda dziewczyne oceniaja,ta to : gruba, a ta to ma brzydki nos,ta ma brzydka d**e itp itd ,co i rusza .. Co sadzcicie o takich facetach ?

Gość gość
Jestem facetem. Nigdy nie spotkałem się z taką sytuacją żeby dorosły facet naśmiewał sie z urody kobiety.

Gość gość
Ja znam takich maja obydwoje po 28 lat..i tez nabijaja sie czetso z wygladu inynch kobiet,ze ta ma nadwage ,brzydki nos,brzydka doope,brzydkie nogi brzydka...itd..

Gość gość
DUŻO takich jest . W większości to szczeniaki , niedojrzali chłopcy .

Gość gość
a ja się spotkałam. tylko to nie mężczyźni, a buractwo pospolite, niewykształceni pracownicy linii produkcyjnej tudzież budowlanki szeroko pojętej. idzie lub stoi banda takich oszołomów i komentuje każdą kobietą, która ich mija. i pozytywnie (o ile chamskie gwizdy i inne takie są pozytywne) i negatywnie. normalni panowie na poziomie tego nie robią, w każdym razie nigdy publicznie, może prywatnie, między sobą. a o tych burakach sądzę właśnie to, że są brakami, chamami, prostakami i dzięki Bogu nigdy nic z takimi mnie łączyć nie będzie.

Gość gość
olac cieplym mocze**m

Gość gość
Tak tylko ciekawe czy oni tacy piekni ,idealni ?