Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy dzien bez dziecka

Polecane posty

Gość gość

Kiedy pierwszy raz zostawilyscie dziecko pod opieka partnera, babci itp. na dluzej niż 24h. Jak przetrwalo to dziecko, jak Wy, a jak opiekun? Jaka to była sytuacja?

Gość gość
w miniony weekend byliśmy z mężem na piwie i "tańcach:)" ze znajomymi. córka ma 7,5 miesiąca. co prawda nie było to 24h bo od 18.00 do 13.00 następnego dnia, ale i tak najdłużej jak dotychczas. została z babcią i z ciocią, które widuje ok 2,3 razy w tyg. ona zachowywała się tak jak zawsze kiedy ma gorszą noc, w ciągu dnia ok. myśmy się dobrze bawili ale często o niej wspominaliśmy. następnego dnia śpieszno nam było do dziecka. chyba stęskniliśmy się za nią bardziej niż ona za nami:)

Gość gość
zostawiliśmy syna na ponad dobę (sobota 9 rano do niedzieli po południu) z dziadkami jak miał 10mies, wcześniej zostawał z nimi w dzień na 2-3h lub czasem wieczorkiem, jak gdzieś wychodziliśmy. Zostali w naszym domu, żeby jak najmniej synka stresować. My planowaliśmy wyjazd na weekend już pół roku wcześniej. Tak naprawdę pojechaliśmy wziąć w tajemnicy ślub :P Syn podobno dobrze zniósł rozłąkę, ale na drugi dzień dostał gorączki, po kilku dniach wylądowaliśmy w szpitalu z rzadką chorobą autoimmunologiczną. Nie wiem, jaka jest prawda, ale mam wyrzuty sumienia i czasem myślę, że rozchorował się ze stresu. Teraz ma ponad 2 lata, to był jak do tej pory jedyny raz, gdy go zostawiłam.

Gość gość
Zwykly zbieg okoliczności, ale wiem, ze ciężko powstrzymać takie myśli.

Wtedy gdy złamałam sobie nogę i musiałam 4 dni spędzić w szpitalu :D Syn miał 3 latka.

Gość gość
autorko, przesyłam Ci kondolencje z powodu straty dziecka

Gość gość
Nieśmieszny żart.

Gość gość
to nie żart, naprawdę Ci współczuję

Gość gość
Córka miała 9 miesięcy, ja pojechałam na 3 dni na szkolenie integracyjne z ludźmi z aplikacji. Bez problemu córka została z babcią i tatą.

Gość gość
Ktos jeszcze podzieli się wrażeniami?

Gość gość
Podnoszę watek. Jestem ciekawa.