Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerf ciamajda

Czuję, że tym razem zdam maturę

Polecane posty

Chociaż nie wiem co wydobędę ten papierek chociażby siłą, rodzice w oke i kuratorium mają znajomości. Przepłacę kogoś by ktoś mi dała arkusze z matematyki i języka angielskiego pisemnego bo muszę zaliczyć te lata choćby nie wiem co. Nie ma rzeczy niemożliwych jeśli się czegoś bardzo chcę. Tylko gdzie oni te arkusze maturalne trzymają??? wie ktoś???

Gość belferka maturka97
ciamajdo, wiesz co to jest matura?? To EGZAMIN DOJRZAŁOŚCI ty tłuczku kartoflany. Z greckiego "maturus" dojrzały. A Ty piszesz, że chcesz załatwić sobie przez znajomości rodziców testy. Jesteś zatem zwykłym przestępcą, oszustem. Z resztą dzisiejsza matura to pestka w porównaniu z maturą jaką zdawało się w moich czasach, czyli jeszcze w latach 90-tych. Wtedy naprawdę trzeba było się wykazać wiedzą i rzeczywiście była ona efektem pracy w ciagu wszystkich lat szkoły średniej. Dzisiejszej matury nie sposób..... nie zdać.

Gość gość
Twoj nick jest adekwatny do tego opisu. Jestes zwyklym nieukiem, niedojda. Nie wiem po co Ci ta matura, skoro nie potrafisz jej zdac nawet na poziomie podstawowym. Chyba nie masz zamiaru rekrutowac na studia? Mam nadzieje, ze nie.

Gość gość
ona nie takie rzeczy pewnie juz robila. Jakby mogla to by z blotem kazdego zmieszala. wbia w ziemie o ile ma to ulatwic osiagniecie celu tej zasranej fladrze... ty ciamajda przyznaj sie ile masz lat? pewnie w jakiejs pipidowie dupa wysiadujesz godziny na panstwowym stolku i wklejasz tu nudne tematy, bo ci sie nudzi w zyciu :D