Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerf ciamajda

Czuję, że tym razem zdam maturę

Polecane posty

Chociaż nie wiem co wydobędę ten papierek chociażby siłą, rodzice w oke i kuratorium mają znajomości. Przepłacę kogoś by ktoś mi dała arkusze z matematyki i języka angielskiego pisemnego bo muszę zaliczyć te lata choćby nie wiem co. Nie ma rzeczy niemożliwych jeśli się czegoś bardzo chcę. Tylko gdzie oni te arkusze maturalne trzymają??? wie ktoś???

Musimy te matury jakoś zdać bo to co o nich wyprawiają przechodzi ludzkie pojęcia, ja nawet nie mam pojęcia jak się pojawić w szkole, do końca września trzeba złożyć deklarację. 92 - a tobie jak poszło z tym zaświadczeniem o dyskalkulii???? uznają ci maturę bo jeśli rozpatrują to do końca września to nie zdążysz nawet deklaracji wypełnić? Tym skurwysynom należałoby wpierdolić.

Tym skurwielom należało by wpierdolić kulkę w potylice i zasypać wapnem. Zaczekam na ich odpowiedź i dopiero wtedy złożę deklaracje by nie dawać im powodu do oblania mnie. Zdążę, myślę że w tym tygodniu będzie odpowiedź.

Oni są zdolni negatywną odpowiedź dać ci w październiku, większych ścierw w życiu nie widziałam. Chyba,że Tusk, Komorowski i całe PO oraz Liga Polskich Rodzin. To Giertycha pomysł z matematyką na maturze.

Gość gość
jak ktoś wielokrotnie matury zdać nie może to cóż...nad jego poziomem inteligencji tylko ubolewać.