Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

męski problem wczesny wytrysk

Polecane posty

Gość gość

można temu zapobiec

Gość gość
czesto dotyczy panów po 60 tce ale moj bierze :P pomyślał o mnie

Gość gość
mlodzi tez tak maja

Gość adanakos
Miałem to samo - przez ponad 2 lata. Nie powstrzymuj sie od środków na potencję, ale tylko tych legalnych. Przerobiłem tego dużo. Efekt przyszedł bardzo późno, na iqman. W tym momencie jestem w stanie kochać się jak za młodych lat, jestem innym człowiekiem. A chyba jednak najbardziej w tym wszystkim wyleczyłem swoja samoocenę, która upadła na dno.

Gość gość
masturbacja pomaga

Gość gość
z tyłu liceum a z przodu muzeum jak roochasz to od tylca

Gość gość
Ja od siebie polecam żele, wydaje mi się to zdrowsze od tabletek ;) Mój mąż korzystał swego czasu i przyznam, że nie można było narzekać ;) Kupowaliśmy je na stronce Pokoju Rozkoszy ;)

Gość gość Barabara
Ktoś na forum napisał (tym forum) że można temu zaradzić, jak najbardziej się z tym zgadzam, mi w każdym razie pomógł IQman. I nie potrzebowałem żadnych specjalnych technik, wymysłów, pompek, pierścieni i innych cud nowinek

Gość gość
Moje problemy z erekcją zaczęły się tak szybko jak się skończyły. Pomóc mężczyźnie, zwłaszcza jeśli nie chce iść do lekarza mogą różne tabletki, które można dostać bez recepty, np. ja jestem bardzo zadowolony z IQMAN i szczerze polecam innym.

Gość gość
Zgadzam się te tabletki działają świetnie.Nie spodziewałem się aż tak dużej skuteczności.Trzy miesiące i problem zniknął całkowicie.

Gość gość
Ja problemu z długością nie miałem ale z erekcją.Może to ze względu na wiek a może problem był związany ze stresem.Grunt że dzięki IQMAN poradziłem sobie z tym problemem.Teraz wszystko działał jak należy a nawet jest lepiej niż było.

Gość gość
Ja kupiłem IQMAN. Działaja rewelacyjnie, poprawiają nie tylko libido u faceta, ale także zwiększają bardzo mocno potencje, i przedłużają stosunek. Zauważyłem tez ze mam więcej zabawy i większy wytryski. To naprawdę fajne jak człowiek widzi ze staje na wysokości zadania. Zresztą każdy facet powinien przecież stawać na wysokości zadania dla satysfakcji obu stron.

Gość gość
cała strona reklamy jakiegos gowna

Gość gość
Doswiadczona kobieta wie co robic. :)

Gość gość
Na pewno ja mogę Wam Panowie polecić IQMAN. Już przeszłam z mężem długą drogę jeśli chodzi o wybór tabletek na męskie problemy i ogólne wzmocnienie. I ten okazał sie być zdecydowanie najlepszy.