Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy slyszycie te dziwne dzwieki we Wroclawiu???

Polecane posty

Gość gość

mieszkam we Wroclawiu, w centrum kolo Odry i od rana slysze tem dzwiek. taki troche przypominajacy szyranie ciezkim metalowym lancuchem. na poczatku (z rana) myslalam ze to z budowy ale juz tak pozna godzina a on ciagle trwa. maz mowi ze jemu ten dzwiek przypomina nachodzenie sie na siebie roznych fal radiowych. jest ciagly, jednostajny ale czasem sie nasila. czy jest tu ktos z Wroclawia kto wie co sie dzieje???

Gość gość
schizofrenia?

Gość gość
schizofrenia to by byla jak bym tylko ja to slyszala, a slyszy to takrze moj maz i sasiadka z ktora dzis rozmawialam.

Gość Tomek_MS
Hej ostatnio pod Wrocławiem było słychać dziwne dzwięki i nawet znalazłem nagranie z tego link do nagrania https://youtu.be/vv9_VvWmCiA co to może być?

Też te dziwne głosy słyszałam i nie wiem co to jest ale to przeraża :( a mieszkam we Wrocławiu i mam stracha

Gość jobman
masakra co to do cholery????

Gość gość
Efekt HAARP??? Dziwne dzwieki sa slyszalne w roznych miejscach na ziemii, pojawiaja sie i znikaja by znow pojawic sie gdzie indziej. Dzwiek jest przerazajacy, jakby traby jeryhonskie. Ni to samolot, ni to szum fal radiowych ni to nie wiadomo co. Wiele krajow boryka sie z pojawiajacymi sie szumami. I tak sie nie dowiemy co to jest. Chocby wiedzieli, skad jest, i po co, to zwyklym ludziom nie powiedza.

Gość dobra zmiana
to dzwięki z wnętrza ziemi jedz na czynny wulkan to usłyszysz identyczne przez cała dobę. żadna tajemnica chociaz antek w legnicy obiecal ze zbada czy nie testuja w polsce na ludziach broni jakiejs tam :D

Gość gość
Miłośnicy lotnictwa testują syreny ju-87 :D

Gość gość
W Warszawie na Ursynowie też słyszałam.

Gość gość
Straszne. Czy to sa takie dzwieki jak na filmie?

Gość gość
"Trąby jerychońskie" Stuka'sów to jedne z najbardziej przerażających dźwięków 2 w.ś. Ale dźwięk z nagrania go nie przypomina, bardziej pasuje do odgłosu rakiety v1 z wyciętym buczeniem a zostawionym samym metalicznym szumem. Oglądając to poczułem się jakbym grał w stalkera i przmierzał gęstwiny zony tuż przed emisją :D

Gość z gory przepraszam
Nie chce straszyc, ale skojarzylo mi sie z czyms. Otoz w internet sa materialy nt. dziwnych dzwiekow slyszanych m.innymi w Berlinie. Podobno w sekrecie budowany jest tam podziemny schron, a wlasciwie podziemne miasto z pelna infrastruktura. Na okolicznosc wojny. Przepraszam, naprawde nie chce Was przerazic. Ale moze wolicie poczytac o tym.

Gość dobra zmiana
żaden schron ile wam trzeba powtarzać że to dzwięki z wnętrza ziemi weż sobie znajdz gdzies dzwiek wulkanu bedzie identyczny jak te wasze traby jerychonskie, rakiaty czy podziemne schrony :D pewnie jakies ruchy tektoniczne zachodzily

Gość gość
Takie dźwięki są całkowicie normalne i naturalne :) Występują w przyrodzie powszechnie :)

Gość erwer445643354
Chciałbym was przestrzec przed tym co tu wypisujecie na kafeterii. X W Polsce istnieje system do podglądania i namierzania obywateli - system ten obsługiwany jest przez zwykłych ludzi a nie żadne służby specjalne. Dostęp do tego systemu mają zwykli szarzy ludzie....tzn. wasz sąsiad, znajomy etc może was namierzyć i podglądać. X Do tego systemu mają dostęp zwykli ludzie i jak zakładacie tu temat na kafeterii czy na innym forum to mogą was namierzyć tym systemem i podglądać. Cały ekran waszego laptopa/tabletu to kamera. W obudowach(bocznych) waszych laptopów są kamery które nagrywają to co robicie nawet jak laptop jest wyłączony - dźwięk i obraz. To samo z telewizorami wyposażonymi w dekodery TV-naziemnej - te telewizory mają kamerki z mikrofonem przez, które można was podglądać... Cyfrowe radio DAB+(radio zwykłe) to kolejny podsłuch w waszym domu.... X Routery WIFI też mają ukryte kamery z mikrofonem do których można się łatwo podłączyć... System do podglądania sprzężony jest ze wszystkimi dostawcami internetu w Polsce i można was łatwo namierzyć. Można też namierzyć was przez komórkę i oglądać z bliska dzięki satelicie gdy niebo jest bezchmurne.... Uważajcie na siebie bo wasze komputery nagrywają to co robicie i działa to na poziomie sprzętowym(niezależnie od systemu operacyjnego). X Odczytują nawet wasze myśli w głowie przez fale WIFI... X System ten umożliwia namierzenie was nawet z drugiego końca Polski(wioski i miasta). Widać waszą twarz, pomieszczenie oraz to co robicie aktualnie na kompie – wszystko jest też nagrywane.... System ten działa w Polsce od wielu lat... X Co więcej kamerki są w już w każdym urządzeniu AGD podpiętym do prądu. Podsłuchują o czym rozmawiacie w domu jak telefon komórkowy leży na stole......

Gość gość
erwer445643354 To jak się ten system nazywa? Największy problem to gdzie i kto miałby te wszystkie dane składować? Taka globalna, krajowa serwerownia ciągnęłaby tyle prądu, iż wymagałaby zbudowania własnej elektrowni. "Odczytują nawet wasze myśli w głowie przez fale WIFI" większej głupoty nie słyszałem. Spójrz np na tomograf i porównaj go z tym swoim wifi. Jak mieliby zmieścić takie urządzenie rozmiaru malucha w pudełeczku 20x20cm? "Komputery nagrywają" Czym?

Gość z gory przepraszam
No wlasnie o ta "teorie spiskowa" mi chodzilo, link jest bardzo dobry. A pisze tu w cudzyslowie, gdyz teorie spiskowe nie biora sie znikad, poza tym duzo faktow (FAKTOW) daje do myslenia. Dziekuje i innych tez zachecam do przeczytania. Wierzyc nie wierzyc, wiedziec warto.

Gość gość
Potwierdzam wklejony link z gość wczoraj Potwierdzają je objawienia ze str. jezusdoludzkosci.pl Warto je przeczytać.

Gość gość
Czy nadal to słychać?... Co piszą i mówią na ten temat w mediach lokalnych?

Gość nadal czy nie
heeeeeej wrocławianie, co tam u Was?...

Gość gość
BLUE BEAM - może to efekt tego projektu?... Testowanie, czy przejmiemy się dziwnymi dźwiękami "z nieba", które tak naprawdę będą robotą grupy trzymającej władzę na naszej planecie? (Kurrrrde, w jakich my czasach żyjemy. Same manipulacje, granie nami, przygotowywanie programów antyludzkich. Masakra.)

Gość gość
Też dziś słychać w Śródmieściu. Jakby łańcuchy jakieś czy co?

Gość gość
A może to ktoś po prostu bawi się domowej roboty działem akustycznym? Za Wikipedią: "urządzenie dźwiękowe, wytwarzające dźwięk o bardzo wysokiej głośności, który jest słyszalny na dużych odległościach. Jego głównym celem jest emitowanie fal dźwiękowych, które będą wywołały u odbiorcy nieprzyjemną reakcję i wpływały na jego zachowanie poprzez odstraszanie. Urządzenie może także pełnić rolę wzmacniacza dużej mocy, który nie wywołuje negatywnych reakcji u słuchacza i nie powoduje bólu." Nasza policja tego używa z powodzeniem.

Gość gość
Albo jakiś śmieszek nadaje w eter 'brązowy dźwięk' - dźwięk o częstotliwości takiej, że jest w stanie pobudzić jelita i/ lub żołądek, czego skutkiem jest błędne zinterpretowanie tego przez organizm jako sygnału do rozluźnienia zwieraczy albo wywołania odruchu wymiotnego.

Gość gośćanna
HAARP