Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham Cię...

Polecane posty

Gość gość
Każda ma tu niebieskie i żadna o Tobie nie myśli :P

Gość gość
Dam sobie wacka uciąć że jest inaczej :)

Gość gość
A ja mam niebieskie i pisze tu dla jaj :-P i zeby czasem podniesc temat autorowi /autorce .

Gość gość
9:49 a działa to kotuś w obie strony,ona też tak powiedzieć może,a to chłopy gonią z wywalonym jęzorem a nie baby poza tym,być może już żadna nie pokocha Cię jak jakaś ta,bezgranicznie,i tak do końca,a Ty przez swoją emocjonalną kastrację potraktowałeś ją jak wszystkie dotychczas,przyjedzie czas ,że i Cię dopadnie a ta akurat stwierdzi,że tego kwiatu pół światu,a Ty nie jesteś taki wyjątkowy,ot takie życie,,,,

Gość gość
Już od Ciebie takie słowa usłyszałam :P

Gość gość
Oj Jakub weź czopka, wypij meliskę bo Joanny tu nie ma :D.

Gość gość
Ktoś tutaj ma schizę z tym, że jakaś dziewczyna go tutaj szuka :P Pamiętaj, że to trzeba leczyć :P A ona pewnie dawno Cię olała, a Ty uważasz się za taki ideał, że ona za Tobą będzie wiecznie ganiać :P

Gość gość
Jaki jakub jam jest andrew z konopi konopnickiej. I nikogo nie szukam ;)

Gość gość
Ale znalazła się ta która szuka Kubusia oo proszę :) sypią się imiona. Kochasz go?

Gość gość
ona go pragnie :P pewnie chce go zgwałcić

Gość gość
nie poznasz człowieka zanim nie zjesz przy jego stole nie możesz zrozumieć kłamcy bez prawdy nie możesz zamknąć mnie w więzieniu i opowiadać mi o wolności nie możesz mieć mnie jeśli ja ciebie mieć nie mogę! wydaje się że nie obchodzi cię jutrzejszy dzień marnujesz teraz każdą minutę którą sobie kupiłeś jest tu stos serc złamanych i tych które sobie pożyczyłeś a żałujesz jedynie tego że zostałeś złapany ref. nie możesz zabrać tego ze sobą kiedy ciebie już nie będzie* czy jest możliwe bycie szczęśliwym i ludzkim? z pewnością tak ale nie bez bólu a ty boisz się wojny na którą nigdy się nie zaciągnąłeś niczym pan młody opuszczony, stojący samotnie w deszczu ref. powiedziałeś że wszystkie twoje karty były wyłożone na stole ale walet pik chowa się teraz w kościelnej ławie błagając Boga o przebaczenie nie możesz mieć mnie jeśli ja ciebie mieć nie mogę! * kiedy umrzesz http://www.youtube.com/watch?v=JqRwBY4dXJA#t=223

Gość gość
gość dziś Dam sobie wacka uciąć że jest inaczej usmiech.gif A kto zechce zgwałcić takiego bez wacka? Ja mam oczy piwne i szukam Wacka, który jest dobrze ogolony i wymyty. Zapodział się gdzieś z tego forum. Odczuwam intuicyjnie ,że jest smutny i zle mu się wiedzie ,chcę go pocieszyć. No bo ja taka pocieszycielka strapionych. Kocham Cię. Pisz siedzę i Cię śledzę.

Gość gość
Znam Cię od lat. Zawsze mi mówisz, że jesteśmy tylko przyjaciółmi, ponad gorący kubek kawy, po prostu o nim mówisz. Jedziemy przez miasto, a ja gram muzykę, aby załagodzić Twoje zmartwione serce. Kładziesz swoją głowę na moim ramieniu, a ja tylko próbuje słuchać. Pewnego dnia będę Cię trzymał w swoich ramionach. Pewnego dnia zrozumiesz, że ja jestem tym jedynym dla Ciebie. Nasza miłość jest wolna i prosta, ale Ty nawet tego nie zauważasz. Cóż, nie mam niczego prócz czasu dla Ciebie, aby to rozpoznała. Pewnego dnia będę Cię trzymał dla siebie. Pewnego dnia zrozumiesz, że ja jestem tym jedynym dla Ciebie. Znam Cię od lat. Zawsze mi mówisz, że jesteśmy tylko przyjaciółmi, http://www.youtube.com/watch?v=giopPOl-dDQ#t=110

Gość gość
Niektórzy ludzie rozmawiają z aniołami Niektórzy ludzie rozmawiają sami ze sobą Nie wiem z kim rozmawiasz Ale wszystko co mówisz sprawia ,że Cię potrzebuję Niektórzy ludzie biegają w kółko Niektórzy ludzie biegają wiecznie Nie wiem dokąd biegniesz Ale gdziekolwiek zmierzasz sprawia ,że Cię potrzebuję Jesteś opowieścią w morzu czasopism Sprawiasz ,że się denerwuję, sprawiasz ,że moje serce bije Jesteś czerwienią w morzu czerni i bieli Jesteś ogniem, jesteś dynamitem Niektórzy ludzie próbują zmienić świat Niektórzy ludzie jedynie pozostają żywi Nie wiem dla czego żyjesz Ale wszystko co robisz sprawia ,że chcę więcej Jesteś ogniem, jesteś dynamitem http://www.youtube.com/watch?v=1RnGqjSWNEk 🖐️

Gość gość
"Tym razem trudno... " Co to oznacza ?Spotkaliscie sie po tych latach i teraz jest Ci trudniej ?

Gość gość
"Może kiedyś, po latach Jednak szepnę nieśmiało "Kiedyś, tamtego lata Strasznie panią kochałem" A ty przerwiesz w pół zdania Me wyznania zabawne "I ja pana kochałam Wtedy latem i dawniej" I nic prócz małej chwilki żalu Nie złączy nas, kochana W tym dziwnym życiu, śmiesznym balu Miłości niewyznanych (...)"

Gość gość
Piekny wiersz. A ja nie wierze w to ze on mnie kochal .Nie wierze .bo jesli by tak bylo bylibysmy nadal razem

Gość gość
Juz nie pora na lzy. Oczy wyplakalam wtedy .Podnioslam sie i teraz juz wszystko jest inne. Nie wiem kim jestes i do kogo piszesz ale przypomnialo mi sie moje niespelnione uczucie ,niewyznane slowa . jedyne co zostalo to wspomnienia i chec uslyszenia tego co w tym wierszu :"kiedys cie kochalem "

Gość gość
oj głupia, i jak usłyszysz, to wtedy ci ulży? przecież to przeszłość i nie ma co odwracać się, skoro przed tobą nowe wyzwania.

Gość gość
Ulzy i to bardzo .Chcialabym wiedziec ze mnie kochal i mu zalezalo tylko ... no wlasnie to "tylko" .

Gość gość
Nowa milosc bedzie lepsza , dojrzalsza. :)

Gość gość
i wietrzna jak ospa :D

Gość gość
Tak sie zawsze wydaje ze nowa milosc bedzie dojrzalsza .Niekoniecznie tak musi byc .A ponoc mlodziencza jest zawsze najsilniejsza.

Gość gość
hihi, i ta "młodzieńcza" i ta "dojrzalsza" wymaga weryfikacji czasu. a przede wszystkim nie popełniania tych samych błędów. czasem to efekt jojo, nic się nie zmienia poza partnerem/partnerką..

Gość gość
Co racja to racja .Jednak mam wielu znajomych ktorzy po latach zaluja ze nie walczyli o ta pierwsza milosc tylko uciekli .Czlowiek mlody to glupi i mysli inaczej .Gdyby spotkac ta mlodziencza milosc w pozniejszych latach to najprawdopodobniej inaczej by sie skonczylo .

Gość gość
Dziekuje za Galczynskiego (czy tez myle sie?) Ja otrzymalam takie wyznanie. I odwzajemnilam sie tym samym, bo tak kiedys bylo pomiedzy nami. Oboje wiemy, ze nic sie juz nie zmieni, ale to slodkie uczucie przetrwalo lata, cichutko schowane w naszych sercach.

Gość gość
A powiedz cos sie zmienilo po tym wyznaniu ?

Gość gość
co z tego, że żałują? czy to coś zmienia? ludzie nie po to żyją, żeby żyć złudzeniami. warto o tym pamiętać i poszukać kogoś wartościowego i na tyle odpowiedzialnego, żeby myśleć o teraźniejszości we dwoje, na "dobre i złe";) "młodzieńcze miłości" są kruche bo młodość jest "durna i próżna". zakochać się łatwo i o wzajemność na kilka dni nie trudno, ale odpowiedzialności za "związek" nie ma żadnej. stąd mnóstwo samotnych, młodych matek, które nabrały się na czułe słówka swoich młodych partnerów.