Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćb

ludzie często są uprzedzeni do blondynek

Polecane posty

Gość gośćb

nie traktują powaznie, często zwracają się do nich na Ty mimo, że te osoby są po trzydziestce, dlaczego tak jest?

Gość gość
tia.. i do czarnoskrych i do politykow i do psow agresywnych ras :D wymieniac dalej?

bo wiele blondynek jest niepoważnych co jakaś lebiega za kółkiem np., to na 90% blondynka, nieważne, w jakim wieku

Gość gość
Bo blondynki często wyglądają na młodsze i świeże, rześkie a ciemnowłose na poważniejsze, budzące respekt :)

Gość gośćb
Za kółkiem to i facetów kretynów nie brakuje zwłaszcza takich co są się popisać a tu wychodzi na to, że nie ma czym:)

Gość gość
ja jestem farbowana blondynką, ale nie zadna solara ani tipsiara ;) i nigdy nikt mnie jakos dziwnie nie potraktował

Gość gośćb
Ja jestem naturalna blondynka, a często jestem traktowana jakbym była dzieckiem, a sama mam dzieci i jestem po trzydziestce. To mi trochę przeszkadza w relacjach gdy mam coś poważnego do załatwienia, spotykam się z jakimiś ironicznymi uśmieszkami i jeszcze najlepiej jest jak mi jakaś pani zaczyna tłumaczyć jak dla debila coś co jest oczywiste dla wszystkich:) A gdy się Takie panie dowiadują, że mam dwoje dzieci to już w ogóle patrzą jak na patologię.

Gość gość
a ja nie rozumiem dlaczego wy sie tym przejmujecie: uprzedzenia swiadcza zle o uprzedzonym a nie o obiekcie jego uprzedzen