Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulinka28

5 i 6 latki w zerówce

Polecane posty

Witam, mam mały problem związany z pójściem mojego dziecka ( jako 5 latek) do zerówki. Otóż w klasie mojej córki jest czworo 5-latków oraz jedenaścioro 6- latków, którzy chodzą do tej samej klasy drugi rok. Nauczycielka mojej córki porównuje moje dziecko, które chodzi pierwszy rok do najlepszej dziewczynki z ubiegłego roku, która powtarza jeszcze raz zerówkę. Moje dziecko dostaje same zielone buźki (4) tylko i wyłącznie dlatego, iż ta najlepsza robiła to lepiej. Poszłam dziś do szkoły porozmawiać o tym z nauczycielem, ale Ona od razu mi mówi, że moje dziecko jest zdolne i niesprawiedliwością było by porównać Ją do dzieci mniej zdolnych. Odpowiedziałam Jej, że też nie jest sprawiedliwe porównywać moje dziecko do dziecka najlepszego, które powtarza ten sam materiał drugi raz. Moje córka przez dwa tyg. chodziła z dużym zapałem do szkoły,a teraz nawet nie ma ochoty wstawać bo twierdzi, że Jej staranie i tak są na marne do Amelka robi to lepiej. Co Wy o tym myślicie? Wybaczcie chaotyczność tekstu, ale wciąż jestem zdenerwowana.

Gość gość
na zdenerwowanie polecam kotku Paulinko masturbację, odstresujesz się wtedy