Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartek moralny

Dziewczyna obrażona że nie czekałem

Polecane posty

Gość Bartek moralny

To miało być nasze pierwsze spotkanie w realu. Czekałem 15 min. Nie przyszła. No ładnie, pomyślałem sobie i wróciłem do domu. Byłem już pod domem, czyli jakieś 45-50 min. jak zadzwoniła z wyrzutami, że się umawiam i nie przychodzę, za kogo ja ją mam itd. Powiedziałem jej, że czekałem 15 min. Co to jest 15 min ? zawrzeszczała, jak by ci zależało, to byś tak długo czekał aż przyjdę. Zabolało mnie to, bo moim zdaniem to ona zlała naszą pierwszą randkę i ma o to jeszcze pretensje do mnie. Ani słowa skruchy. Ale chyba jej też zależy, bo dziennie wydzwania. Jak długo ją jeszcze przytrzymać ?

Gość gość
daj sobie spokoj :D i to nie jest zart

Gość gość
Olej debilke

Gość gość
Kto nie szanuje cudzego czasu nic nie jest wart (obojętnie czy to kobieta, czy mężczyzna).

Gość gość
No wiesz, 15 minut to nie tak długo w sumie. Ja bym dała sobie tę h ewentualnie. Poza tym nie rozumiem - są telefony to czemu nie zadzwoniłeś co się dzieje? Ona też w sumie mogła...

Gość gość
Godzinę? Godzine to ja na ministra nie czekam, a co dopiero na jakąś pier..ętą laskę.

Gość gość
jak dla mnie mozesz nie czekac na nic, osobiscie mnie to wali... ale z laska dalbym sobie spokoj. Powodow i tak nie zrozumiesz wiec przyjmijmy ze nie jest warta twojego czasu

Gość gość
Wredna baba ja na takie mówię do odstrzału :p

Gość Bartek moralny
Chce się koniecznie znowu w sobotę spotkać. Obiecała, że przyjdzie godzinę wcześniej i mi wszystko wyjaśni. Bo to nie jest rozmowa na telefon.

Gość gość
sadze ze wyjasnianie tobie jest czyms co zdecydowanie jest nadmiarem laski wiec zdecydowanie szanuj swoj czas bo szkoda go dla glupiej d**y :D

Gość gość
Powiedz żeby przyszła 2 godziny wcześniej i jak przyjdziesz to ma leżeć twarzą do ziemi. Inaczej nie ma mowy ;)

Gość Bartek moralny
Znowu dzwoniła. Dosłownie błagała o to spotkanie. "Ty się śmiejesz a nie masz bladego pojęcia jak ja cierpię. Przyjdz, błagam cię przyjdz !"

Gość gość
Niech Ci zrobi loda na poczekaniu

Gość gość
no drugą szanse możesz jej dać, czemu nie ale uważaj na siebie, bo z tego co widać po telefonach od niej, to chyba jakaś histeryczka :)

Gość Bartek moralny
Na takich ludziach zarabiają operatorzy. Do niej nie dociera, że jestem w pracy, że bateria ma już tylko jedną kreskę. Godzinę temu jeszcze mnie to bawiło, teraz po prostu irytuje.

Gość gość
to nie odbieraj

Gość Bartek moralny
To się obrazi

Gość gość
nie dajmy zarabiac operatorom, nie dzwonmy do nikogo :D

Gość gość
Przyszła ?

Gość gość
na czworakach

Gość gość
ja pierdolę, serio? kolejne prowo? ty to się, dziecko, naprawdę nudzisz w życiu. poćwicz może poprawną interpunkcję I naucz się konstruować zdania złożone, bo masz z tym ewidentny problem. najlepiej, żebyś co drugie słowo kropkę wstawiła. durna pinda