Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wakacje w górach

Polecane posty

Gość gość

gdzie lubicie jeżdzić na wakacje w góry? macie swoje ulubione miejsca?

Gość gość
w łóżku zdobywamy szczyty czy szczytujemy

Gość gość
ostatnio Bieszczady coraz bardziej mi się podobają , a na pewno bardziej niż zatłoczone Tatry :)

Gość gość
najpiękniejsze i tak są Karkonosze! polecam tam noclegi w rezydencji Nad Wodospadem, urocze miejsce, a takich widoków w górach nie znajdziecie w żadnych innych w Polsce!

Gość gość
Góry to dobry kierunek podróży, jak chcecie wypocząć wybierzcie się do Stronia Śląskiego, my spędziliśmy tam tydzień w bardzo klimatycznym miejscu Villa Elise, dookoła piękne widoki i ciekawa okolica. Na pewno warto zobaczyć Jaskinie Niedźwiedzia w Kletnie i Wodospad Kamieńczyka.

Gość Ania Razyk
Zgadzam się z wypowiedzią, że w Karkonoszach jest najlepiej. Jedyne takie miejsce w Polsce. Widoki zapierają dech w piersiach. Najczęściej w te obszary jeździłam do Karpacza albo Szklarskiej Poręby, ale w tym roku za namową siostry pojechałam do Świeradowa Zdroju i tak naprawdę to odkryłam tą miejscowość. Ulokowałam się w pensjonacie Malwa http://www.pensjonat-malwa.pl/, skąd miałam niesamowity widok na Sępią Górę. Gdybym mogła to z chęcią bym tam zamieszkała. Wybieram się tam jeszcze w listopadzie.

Gość gość
Polecam ciekawe miejsce, na stronie jest też zamieszczony spacer www.tripbook.pl/noclegi/pokaz/id/1151