Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tutaj ktoś kto nauczył się występowania publicznie?

Polecane posty

Gość gość

Szukam nadziei, że z osoby takiej jak ja (nieśmiałej) można stać się kimś kto swobodnie występuje przed publicznością. Chodzę na zajęcia z prezentacji ustnych i dla mnie jest to koszmar. Staram się za wszelką cenę opanować ale jednak często efekt jest mizerny. Na początku prawie się popłakałam ze stresu ale staram się przełamywać...

Gość gość
Ja jestem taką osobą :) Pomogła mi wyłącznie mega, całkowita metamorfoza wyglądu, co przełożyło się w 100% na moją obecną pewność siebie. I miałam prawie ze fobię społeczną, bałam się zagadać do kogokolwiek, wyjście do sklepu 5 metrów dalej było koszmarem :O Potem stopniowo się zmienilam, i teraz wcale nie przypominam osoby z tamtego okresu

Gość gość
12;49. Ja mam dopiero 19 lat. Jestem nieśmiała i nie potrafię być przbojowa wsród obcych ludzi. Ogromnie się stresuję przed takimi prezentacjami. Nie panuję nad głosem,********* pustka w głowie. A właśnie wśród znajomych jestem kompletnie inna. Generalnie jestem lubiana, mam wielu przyjaciół, jestem zadbana, często słyszę komplementy ale jeśli mam wystpować publicznie to mnie wszystko przerasta:(