Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o pomoc osoby z wyobraznia i tworczoscia!!

Polecane posty

Gość gość

Muszę zrobic prezentacje typu np. wylosowalam Niemcy, przebieram sie za pilkarzow Bayernu i mowie o tym ciekawostki, Szwajcaria, np. przebieram sie za fioletowa krowę albo częstuje wszystkich przysmakami z milki i opowiadam, Rosja np pierogi ruskie i mowie o tym, francja- perfumy itp. Muszę przedstawić ciekawie co mnie zainteresowało w danym kraju. Wylosowalam kraje południa czyli Włochy, Hiszpania, Portugalia. Mogę SB wybrać. Dajcie mi jakieś pomysły bo nie wiem co zrobic:( Robię ta prezentacje z siostrą jak coś:P chce zrobic to najlepiej!! Dawajcie swoje pomysły albo chociaż inspiracje.

Gość gość
jak chcesz zrobić najlepiej, to rób, a nie wyłudzasz czyjeś pomysły. beznadzieja

Gość gość
Nie wyłudza tylko pyta. Poza tym nikt tego za nią nie zrobi, tylko podrzuci pomysł.. To od niej zależy jak to wyjdzie ;) może hiszpańska corrida? Albo flamenco? Nie wiem o tym zbyt wiele wiec nie wiem jak to przedstawić, nie pomogę ci wiec ale może ktoś inny wie?

Gość gość
flamenco.. rozmarzylam sie :classic_cool:

Gość gość
Flamenco trudno przedstawić. Może kup takie róże do flamenco i daj każdemu

Gość gość
Z tych 3 krajów które podałaś wybrałabym Portugalię ponieważ jej kultura jest najmniej u nas znana i zawsze można czymś zaskoczyć, np święto kasztanów organizowane co roku 11 listopada w dzień św. Marcina, gdzie cały kraj zajada się pieczonymi na rózne sposoby kasztanami, a na ulicach toczą się specjalne wózki z tym gorącym przysmakiem. Można też przypomnieć ginący już na świecie zawód ulicznego pucybuta, który w Portugalii nadal całkiem dobrze prosperuje. To bardzo ciekawy kraj i bardzo mili i uczynni ludzie tam mieszkają :)

Gość gość
Dziękuję ale ja muszę coś mieć np ta potrawę , bo na tym to polega ze to przedstawiamy z udziałem rekwizytów. A jakieś kasztany trudno i w sumie za ciekawe to nie jest.. Ale dziękuję, może wyprobuje. Jakieś inne pomysły?

Gość gość
oj, to gimbaza nie wie ze u nas w kraju rosną takie drzewa co zrzucają kasztany? heh w markecie na pólkach nie leżą, fakt ;P

Gość gość
co za tępa gimbusiara. jak nie umiesz nic sama wymyślić to zrezygnuj do szkoły i zatrudnij się na zmywaku albo w fabryce bo tylko do tego się nadajesz

Gość gość
Tępa gimbusiara? Spoko. Tylko tak się składa, że w każdym roku mam świadectwo z paskiem. A wasze dzieci, które ledwo jadą na dwójach nazywacie mądrymi i wysyłacie do chuj wie jakich szkół, chuj wie po co. Radziłabym się zastanowić, zanim się coś napisze. Bo k***a zazdrość to jedno, a głupota to drugie. Widocznie chodzą w parze.. Myślałam o flamenco, korriba też była.. w sumie, o włoskich potrawach też myślałam tylko jak to ciekawie przedstawić i co ugotować?

Gość gość
Weź gar spaghetti

Gość gość
Jakie spaghetti????

Gość gość
Ty faktycznie jestes jakas tępa. Jakie to są "osoby z twórczością"?? Naucz sie najpierw polskiego, dopiero potem pisz na forum

Gość gość
Aj no bo pisałam szybko. Miały być twórcze ale napisałam najpierw coś innego i tak wyszło no.....