Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klementyna100

Pożyczka 30tys. Kto daje najkorzystniejszą. Doradźcie coś.

Polecane posty

Gość Klementyna100

Ostatnio przyszła mi oferta z SilviaBank. Niby świetna. Pożyczka bez żadnych zaświadczeń. Super tylko jak przyszło co do czego to się okazało, ze koniec końców trzeba oddać ponad drugie tyle. Przecież napewno istnieja takie które aż tyle nie zdzieraja. Wiem, że takie bez zaświadczeń zdzierają najwięcej, ale może istnieje jakaś poważniejsza firma? Nie chce mi się chodzić po wszystkich możliwych bankach i pytać, dlatego najpierw zwracam się do was. Możecie kogoś sensownego polecić?

Gość gość
polecam mafię prowizje małe, ale pilnują terminów i jak nie zapłacisz to odwiedzą Cię panowie w ogolonych głowach i np. połamią kulasy :p

Gość gość
taaa. na pewno mafia bierze małe prowizje. wiem, chcialeś byc zabawny ale ci ne poszło. spróbuj raz jeszcze.

Gość Klementyna100
qwa banki rosna jak grzyby po deszczu co świadczy o tym że jest na to zapotrzebowanie, ale tu oczywoscie nikt nie moze pomóc. tutaj tylko mozna obrazac innych i leczyc swoje kompleksy

Gość casualty of society
podlaczam sie pod temat. ja potrzebuje pozyczki w wysokosci 20 tys. zrobilam rozeznanie i masakra. wiadomo, prawie drugie tyle trzeba oddac. a jak to jest w przypadku kart kredytowych? daliby taki limit? albo miec kilka kart i splacac to wszystko...

Gość gość
BNP paribas - ok. 7%

Gość gość
ja wzięłam w swoim banku, tam gdzie pensję dostaję, ale miałam tam dobrą historię i sami prosili bym brała :D

Gość gość
ja moge wam pozyczyć ale pod zataw waszej nieuchomości i umowa u notariusza spłacacie co miesiąc a brak spłaty przez ustalony okres przejmuję nieruchomość

Gość gość
Jeśli potrzebujesz pożyczyć to przede wszystkim nie korzystać z parabanków bo tam zapłacisz naprawdę drogo i zawsze znajdą się jakieś haczyki. Idź lepiej do porządnego banku. Na przykład teraz w getin banku jest dobra oferta bo nie musisz płacić ubezpieczenia, masz tylko jednorazową prowizję 0,99% i 12% oprocentowanie jeśli bierzesz pożyczkę na nie więcej jak 5 lat. http://www.comperialead.pl/a/pp_adserwer.php?link=ea1b5b5586a3f70410b20191fe3453de&etykieta_=caff

Gość Mario21x21x2
Jeżeli szukasz finansowania bez BIK koniecznie zapoznaj się z nasza ofertą! Rozumiemy, że każdemu może się zdarzyć zator w płatnościach, wiemy jak ważna jest płynność finansowa oraz pieniądze na bieżące wydatki. Posiadamy szeroką ofertę finansowania bez BIK: jeżeli z nami nie otrzymasz pożyczki oznacza to, że najprawdopodobniej nigdzie nie otrzymasz oferty. Ponad 30 ofert poza-bankowych w 1 miejscu. Wysokie kwoty nawet do 15 000 zł. Wejdź na www.skanerkredytowy.pl

Gość gość
polecam Ci odwiedziny na portalu pozyczkolandia, jest to portal społecznosciowy gdzie po rejestracji możesz złożyć wniosek o pożyczkę, udzielają jej prywatni inwestorzy więc jest prosto a wszystko opiera się na zaufaniu i weryfikacjach które wykonasz- im więcej tym lepiej oczywiście. :)

Gość gość
złóż wniosek na szybkigrosz.pl moze znajdziesz prywatnego inwestora który ci taką kwotę pożyczy ja u nich brałam ale 5 tyś