Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość 777

fota do oceny prośba do kobiet !!!

Polecane posty

Gość Gość 777

Witam, Chciałbym,abyście ocenili mój wygląda w skali 1 do 10. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2e14715e1a6bd90a.html Proszę o rzeczową opinię i argumentacje,co się podoba,a co nie Dzięki temu będę wiedział nad jakimi elementami mam popracować. Póki co planuje rozpocząć trening na siłowni i przybrać trochę na wadzę. Ewentualnie wybrać się do kosmetyczki w celu dobrania odpowiednich kosmetyków do pielęgnacji twarzy. Pozdrawiam i z z góry dziękuje za wszelkie opinie i pomoc. Gość 777

Gość Gość 777
Dzięki

Gość gość
Kobiety na kafe są wredne i złośliwe więc nie licz na dobre oceny. W ogóle tu chyba same pustaki siedzą jeśli chodzi o kobiety. Ja jestem facetem.

Gość Gość 777
Dzięki, dementorek95 skąd wiesz,że brakuje mi pewności siebie?

przystojny jesteś na pewno nie zgalaj bródki, włosy.. fryzura tez jest w porządku... dokładnie wiecej pewności siebie, mi sie podobasz :) a co z Twoim charakterem? :P

Gość gość
mnie na zdjęciu podoba się tylko garnitur - dobrze, że ubierasz się elegancko a nie jak jakis wieśniak z croppa. przytyj, idź na siłownię i zrób coś z wymoczkowatym wyglądem. wyglądasz jak zbity pies, nic ciekawego

Gość gość
dementorek95 dziś Może jest tu kilka wyjątków ale pewnie niewiele.

Gość gość
zakładaj jasne koszule , nie noś czubatych butów, ramiona ci opadają, musza być bardzo szczupłe i drobne bo nawet chudzi faceci w garniturze mężnieją i mają bardziej podniosłe ramiona, wypinaj klatkę

Gość gość
Masz 160cm?

Gość gość
Jakbyś zapuścił włosy i ubierał się bardziej męsko, tzn porządne skórzane buty, pasek itp, byłby z Ciebie niezły gość.

Gość Gość 777
Dzięki, za opinie mam 183cm. Tak jestem dość szczupły dlatego chcę nad tym popracować. Pytam się ewentualnie co można by było zmienić.

Gość Gość 777
Co do włosów to fryzura jest wybrana raczej optymalnie do mojej pracy i kształtu twarzy,nie wiem jak można ubierać się bardziej męsko niż garnitur.

Gość casualty of society
czemu ma sluzyc zakladanie tego typu tematow? :O polowa zjedzie cie jak psa, druga polowa powie ci to co pewnie chcesz uslyszec (oh, jaki to jestes przystojny i dobrze ubrany) :O

Gość Gość 777
Hej,chodzi o rzetelną ocenę,która ma mi pomoc w pracy nad sobą.