Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Złe oczy..

Polecane posty

Gość gość

Spotkaliście się z taki określeniem? Nie jestem zabobonna, ale znam dwie dziewczynki (jedna z widzenia, a druga osobiście) i to określenie pasuje do ich oczu idealnie. Mają zimne i zle spojrzenia. Nawet gdy się uśmiechają to te ich oczy nadal mają w sobie coś takiego co napawa niepokojem. Nigdy wcześniej nie spotkałam się z czymś takim.

Gość gość
to sie nazywa lodowate spojrzenie :D

Gość gość
Lodowate :-o

Gość gość
miałam taką koleżankę na studiach, miła normalna dziewczyna ale miała takie spojrzenie właśnie i ogólnie trochę taką urodę specyficzną, dzieci jej nawet nie lubiły i wiem że miała duże problemy w których dopiero egzorcysta pomógł

Gość autorka____
Te dziewczynkę która znam osobiście, gdy pierwszy raz zobaczyłam na zdjęciu od razu zwrocilam uwagę na jej oczy. Gdy spotkałam ja osobiście okazała się koszmarna, agresywna.. Druga dziewczynka to córka dalszej znajomej i nie znam jej osobiście, nie wiem jak się zachowuje na codzień, ale spojrzenie ma to samo co ta pierwsza.

Gość gość
jakw ygladaja takie oczy?

Gość gość
To wiąże sie z chorobami psychicznymi . Była w okolicy taka dziewczyna -nastolatka leczyła sie w zakładzie jak jej zaniedbali kuracje to chodziła jak błędna z takim dziwnym spojrzeniem . Ale nie nie była agresywna ani zła -po prostu dziwna . Drugi przypadek -facet uciekinier z psychiatryka tez takie "inne " spojrzenie . Raczej autystyczny niż agresywny .

Gość gość
Nie wiem czy te dziewczynki mają jakieś problemy psychiczne, ale spojrzenie obie mają także, że mnie ciarki przechodzą. Nie dziwne. Po prostu złe.