Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xoxocos

Moj facet ogląda strony ze sponsorkami.

Polecane posty

Gość Xoxocos

Tak, ze sponsorkami. Ostatnio był na jakiś czas w Warszawie. Zobaczyłam (nie celowo na prawde) w jego telefonie otwarta karte z wpisanym w google "sponsorki Warszawa". Dodam jeszcze, ze juz przed naszym związkiem miał tam konto (podobno go nie używał) i wchodził pare razy. Nie wiem jak do tego sie mam ustosunkować szczerze mówiąc. Jest to obrzydliwe. Oczywiście ja mu to pokazałam z jego telefonu, ze to znalazłam (nawet nie mówiłam w jaki sposób, bo NAWET gdybym mu grzebala w tej historii uważam ze gorsze jest to co on zrobił). Tłumaczył sie, ze to było tak totalnie "z d**y" pooglądał pare lasek i tyle. Nie miało to znaczenia i niby mnie tylko kocha i ze mna chce byc do końca życia itp... Powiedział ze jak wróci to usunie wszystkie konta i nigdy nie wejdzie juz na to.

Gość gość
powiedział :)

Gość Xoxoxos
Ja tez moge duzo rzeczy powiedzieć. Np ze mam milion na koncie...

Gość gość
ojej a może Ty jesteś za biedna? może za mało zarabiasz...? A on chce czegoś więcej od życia. Zazwyczaj takie hasła kieruje się w stronę kobiet, ale teraz są czasy równouprawnienia... Szczerze współczuję! Takim typom zawsze będzie mało:(

Gość gość
Co do pieniędzy, to ich nie mam. Jestem totalna kura domowa, czasem zarobic mi sie cos uda (dusza artysty...). Ale mi to odpowiada.

Gość gość
naprawdę nie zarabiasz i się dziwisz czemu facet wchodzi na strony ze sposorkami?? Nie wierzę :)

Gość gość
Słucham? To jest powód?! Na utrzymanie nie musi mi dawać. Nawet go o to nie prosiłam nigdy. Ale ja za rownouprawnieniem nie jestem i nigdy nie bede.

Gość gość
?? to z czego żyjesz że tak spytam...?:)

Gość gość
Sam biedny nie jest. Dodam.

Gość gość
bardzo często pieniędzy brakuje bogatym, a Ci co mają naprawdę mało są szczęsliwi

Gość gość
Nie sadze żeby o pieniądze tu chodzilo... Tylko o fetysze.

Gość gość
Brakuje mu atrakcji, skoro jesteś "kurka domowa". Może chce się czegoś nauczyć od tych kobiet.

Gość gość
Nie jestem brzydka, nudna w łóżku ani niezadbana. Bez przesady... Tzn dobrze nam razem i nie uważam żeby miał tez powód...

Gość gość
Ojej to juz popatrzeć nie wolno:o Ja tez wchodzę czasem na stronę ze sponsorami porobić bekę:D

Gość gość
Może kręci go seks za pieniądze, taki fetysz po prostu, jak napisała wcześniejsza osoba. Jeżeli ma kasę, to uważa zapewne, że mu wszystko wolni i trzeba korzystać. Nic mu nie stanie na przeszkodzie, nawet żona i dzieci. Zdarzają się tak typy. Nie mówię, że tak jest, ale...

Gość gość
Uważam, że takie "patrzenie" nie jest fair w stosunku do Ciebie. To Ty też sobie popatrz :) Tylko znając życie, będziesz mieć łatkę k**y

Gość gość
Ale na wyjeździe wpisując na dodatek nazwę tej miejscowości??

Gość Mamamiła
Może dorabia w ten sposób...

Stosujac czesto stosowane teksty w stosunku do mezczyzn mozna walnac tekst ze jestes nieudacznikiem i facet zasluguje na kogos lepszego

Gość gość
Ten ktoś lepszy to baba która płaci mężczyznom za seks?!

Gość gość
Chciałabym jeszcze raz poruszyć z nim ten temat i skłonić do szczegorsi go, ponieważ nie wierze ze wszedł sobie od tak...