Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depresja

Polecane posty

Gość gość

Męcze się już od jakiegoś czasu z depresja dziś jest już totalnie źle, myśli okropne nie dają spokoju, głowa boli, zmęczenie jak cholera, bezsenność, a jak już zasinam to z lękiem, ciągle czuje lęk i płytki sen a jak usne głębiej to budze się tak jakbym niewiedziala gdzie jestem, jaki dziś dzień i co było wczoraj ehh leże tak bez sensu.. Mam lek który kiedyś brałam na depresję i pomagał ale boję się zaczac go stosować bo się z początku wszystko nasila a ja się boję że wtedy niewytrzymam..

Gość gość
smutne to

Gość gość
wejdź na schizofrenia.evot.org jest tam dział o depresji jak chcesz pogadać, ja choruję na schizofrenię i bez leków mam lęki i natłok myśli ostatnio a na lekach w miarę dobrze się czuję, może Ty też powinnaś brać leki, mi też pomaga modlitwa na wiele rzeczy, ja też się budzę często w nocy i w nocy mam często lęki ale wtedy modlitwa właśnie mi pomaga

Gość gość
Cały czas się modlę..zapomnialam dodać. Też wierzę w Pana Boga i też to dzięki niemu wogole jeszcze mam siłę tkwić w tej depresji bo inaczej dawno bym mogła zwariować..

Gość gość
a ja wierze w siebie.wiem,ze musze z tego bagna sie wydostac,bo mam dziecko.