Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na Kafeterii wszyscy piszą, że są wykształceni i zarabiają bardzo dużo...

Polecane posty

Gość gość

Wystarczy, ze pojawi sie temat ile zarabiają np wasi męzowie i kim są z zawodu i zaraz wyskakujecie z tematami, ze wasze fagasy są dyrektorami, menadżerami, biznesmenami, swiatowej slawy informatykami, programistami :O Temat o urodzie ? Wszystkie sa piekne, atrakcyjne, piwa wam nie chcą sprzedawac bez dowodu (gdzie w wiekszosci sklepów sprzedają bez problemu 13 latkom wódke), wasi faceci mają po 190-200 cm wzrostu, penis 25 cm, 10 orgazmow kazdej nocy, na wakacje jezdzicie na agrowczasy albo na majorke... po co tak kłamiecie ? ja codziennie stykam sie w pracy z kilkudziesięcioma osobami, wiem ile zarabiają, jak zyją i 90% dziaduje...

Gość gość
ja nie wiem co piszą :classic_cool: ale mój zarabia ponad 100 na miesiąc i ma członka na 25 cm, ale inni to nie wiem :)

Gość gość
tutaj każdy się dowartościowuje. czasem tu zaglądam i zupełnie przestało mnie to dziwić...no cóż - teoretycznie jesteśmy anonimowi :)

Gość gość
bo jak pisali ze maja problem to im odpowiadano ze sa glupi/niezaradni/do odstrzalu/nalezy ich poddac eutanazji/powinni zmienic partnera/ke wiec przestali pisac takie rzeczy i mamy typowo amerycanske ajm fajn

Gość gość
Internet tak jak papier, przyjmie wszystko :D

Gość gość
Internet jak to internet świat wirtualny, więc i ludzie są wirtualni, to co ludzie tu wypisują o sobie zawsze trzeba tłumaczyć odwrotnie, tak jak sny ;)

Gość gość
znam pare jednostek ktore szanuje potrafia ocenic sie takimi jakimi sa w rzeczywistosci niestety zadna z nich nie pisze na kafeterii :classic_cool: