Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Film sala samobójców, kto oglądał?

Polecane posty

Gość gość

Sala samobójców. Oglądaliście? Jakie wywarł wrażenie na was ten film? Zszokował, poruszył, zaskoczył, czy może nie wywołał zadnych emocji? Czy takie historie zdarzaja sie naprawde, sa oparte na autentycznych przypadkach? Swiat wirtualny, tak czesto mozna sie w nim zatradic i zapomniec, ze istnieje inna rzeczywostosc niz ta za szklem monitora.Mnie zszokowala postawa rodzicow tego chlopaka. Zapatrzeni tylko w siebie, spelniajacy swoje chore ambicje kosztem rodziny...

Gość gość
Ja ogladalam,calkiem fajny.Zal tego mlodego,mysle ze takie rzeczy moga zdarzyc sie naprawde.

Gość gośćula
ja oglądałam ,oglądałam jako matka nastolatka ,wstrząsnął mną bardzo ,tak takie historie się zdarzają ,co ten Dominik musiał przeżywać, jak rodzice mogą tak nie interesować sie życiem dziecka , oni do końca nie wiedzieli ocb , nawet wtedy gdy nie wychodził z pokoju i przyszła pani psychiatra to ta matka ją zbluzgała . Dopiero na końcu gdy siada do kompa dociera do niej powoli co się stało. Bardzo polecam ten film ,polecam Ci też portal filmweb -tam znajdziesz wiecej opini widzów.

Gość gośćula
mąż mojej znajomej jest terapeutą uzależnień dzieci i młodzieży , trafiają tam już 8-latki uzależnione od komputera. Bo juz nie wspomnę o 12 latkach regularnie palących zioło Komp to takie samo uzależnienie jak np od hazardu.