Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciagle przesiadywanie sasiadow pod blokiem

Polecane posty

Gość gość

mam juz dosc!!! tez tak macie ze na waszym osiedlu jest grupka sasiadow co codziennie przesiaduje pod blokiem?? oni chyba nie maja nic innego do roboty, bo srednio 16-20 przesiaduja i plotkuja:/

Gość gość
To przesiaduj z nimi albo wypad, niektórzy mieszkają na osiedlach gdzie nie ma patologii społecznej i sąsiedzi nie mają czasu na przesiadywanie pod blokiem

Gość gość
tak zamierzam zrobic, zbieram kase i spadam stad!!!

Gość gość
dzien w dzien i wciskaja nas w nieswoje sprawy, wszystko musza wiedziec i o wszystko sie dopytuja;/ nie maja swojego zycia chyba

Gość gość
u mnie to samo, stare emerytki siedzą na ławce przed blokiem cały dzień jak jest ładna pogoda, teraz też je słyszę za oknem. ale to nie wszystko! nie wszystkie mieszkania w mojej klatce maja balkony i stare lokatorki które ich nie mają przywiązały sznurki do drzew i suszą na nich swoje ciuchy i te wstrętne babcine gacie!!!!!!! to jest obleśne!!!!!!!!

Gość lilialuiza84
W czym Wam przeszkadza to, że ktoś siedzi i gada albo suszy ciuchy? Proszę o racjonalne argumenty.

Gość gość
w tym,że jak przechodzę to muszę się schylać,żeby nie zaczepić głową o ich gacie, a to że siedzą tam cały dzień,to jak koleżanka z dzieckiem czekała na mnie pod blokiem, nie miała gdzie na chwilę usiąść żeby małemu przebrać kaftanik

Gość gość
a co w tym złego? niech sobie siedzą tyle z życia ! a co innego ? ciągła góffniana wegetacja chcesz żyć jak na zachodzie ? zero normalnych kontaktów z ludźmi tylko wyuczone sztuczne dziendobry ?! uwierz mi odechce ci się takiego pozoranckiego życia ,gdy się w polsce zwyczaje zmienią nastąpi j*******a nuda totalna i całkowite dno życia jako takiego

Gość gość
też mnie irytują te sznurki przywiązane do drzew

Gość gość
Haha na starość też będziesz mieć takie galoty i tu cię boli

Gość gość
życie jest zbyt krótkie i czasami dla nie których zbyt c*****e zatem darujcie sobie siedzące starszawe panie ..tyle im pozostało

Gość gość
od 16tej do 20tej niech sobie przesiadują. gorzej jak przesiadują nocami i nie dają innym spać. dla mnie przesadzasz. jest ładna pogoda a ludzie muszą się integrować. co ci to przeszkadza?

Gość gość
niech siedzą niech gadają niech się śmieją w tym ciężkim życiu obecnie to tyle rozrywki dla ludzi póki pogoda ładna ,w zimę każdy w domu siedzi jest smutno szaro i nudno

Gość trfweqjuy
Mi się całkiem przyjemnie patrzy jak dziadki z bloku siedzą sobie na ławeczce którą sami zbudowali, do tego stolik i rypią czasem w karciochy albo właśnie rozmawiają nie wiem o czym, bo nie wnikam, ale co mają staruszki w domu siedzieć, niech zaznają trochę słońca, powietrza i ludzi :) Co innego młody sąsiad który z kolegami w środku nocy tłucze butelki, ten niech wypie**ala.

Gość gość
nie trzeba było sie ładowac w mieszkanie w bloku pani wygodna tylko kupic działke i budowac dom, wtedy miala bys wygode cisze spokoj. mieszkasz w szuflandii przyzwyczajaj sie do tego typu schadzek.

Gość gość
jest ławka do siedzenia chyba? Niech sobie siedzą - a z tymi szunrkami to torche jak w cygańskim obozie to samo na balkonach - lepiej jak wszystko ładnie wisi na suszarce która jest zazwyczaj maksymalnej wysokości balustrady.

Gość gość
a pieprzyć to ...wolę takie siedzenie i gacie na sznurkach jak nude jebaną na emigracji gdzie oprócz tego że gacie wiszą to ludzie jakby za życia poumierali :O