Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przerażona przyszłą teściową

Polecane posty

Gość gość

Jestem z facetem, który ma 32 lata i jest lekarzem. Ja jestem po ogólniaku, nigdy nigdzie nie pracowałam, mam 24 lata. Dzisiaj pojechałyśmy na jedną z prywatnych uczelni (teściowa zmusiła mnie do tego, żebym się tam zapisała). Potem pojechała ze mną do kancelarii prawniczej, załatwiła mi tam stanowisko sekretarki a na koniec jeździła ze mną po sklepach i kupiła mi ciuchy bo stwierdziła, że w swoich ubraniach wyglądam jak panienka z pod latarni. Co robić, czuje, że ona będzie się wtrącać do małżeństwa. Potem przyszli teściowie i szwagierka zostawili mi pod opieką małe dziecko by sprawdzić czy w przyszłości będę dobrą matką. Jestem przerażona, nie wiem czy nie zrezygnuje z tego związku, ja to inaczej sobie wyobrażałam, że poświęcę się rodzinie tak jak moja mama, po prostu boje się iść do pracy a teściowa wyskoczyła z tekstem, że kobieta musi mieć własne pieniądze.

Gość gość
Gdyba Cię nie zaakceptowali i polubili taka jaka jesteś.......uwierz mi,nie inwestowaliby nic

Gość gość
0/10 spróbuj napisać lepszą prowokację

Gość gość
daj mi tę twoją teściówkę, ja bym taką wyściskała ;)

Gość gość
oprócz tego podpunktu dot opieki nad dzieckiem, reszta jest ok, ja bym nie marudziła

Gość gość
ale się uśmiałam, o takiej "głupiej" teściowej to nie jedna marzy:):):)

Gość gość
hihihi nie tak zła ta teściowa jak skończyłam studia, mam pracę, a ostatnio teściowa chciała mi podarować samochód:) żyć nie umierać z taką teściową