Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

studia w niemczech

Polecane posty

Gość gość

chcialabym za rok studiowac w koloni, ale nie wiem jakie kierunki na uniwersytetach tam są, przeszukałam wszystko i nic :/ interesują mnie studia po zdaniu matury z historii i wosu, moze byc bezpieczenstwo narodowe, ale inne kierunki :) i jeszcze pytanie, czy jesli moja kolezanka chcialaby isc na studia gdzie rekrutują matematyke to tez to bedzie uniwersytet? dziekuje za odp : *

Gość gość
no ale konkretnie o co ci chodzi? bo o to co pytasz możesz studiować spokojnie w PL i będą uznane nie rozumiem co takiego w DE jest lepszego na studiach bo na pewno nie poziom

Gość gość
mam tam rodzine i nie chce tu zostać :/

Gość gość
odwiedzam często pobliską zajezdnię autobusową i proszę do tańca kierowców i mechaników. myślicie, że w kolonii panowie kierowcy też będą chętni do tańca?

Gość gość
znasz język perfekt ? też tu mieszkam ale studiuję w PL po pierwsze drogo po drugie bełkot po trzecie nuda nuda i jeszcze raz nuda jak to w DE :) praktyki mam tylko tutaj i też żałuję no ale wyjścia nie mam

Gość gość
masz rodzine w de i myslisz ze sie "doczepisz" do nich ? :D zapomnji ze ci pomoga

Gość gość
kolejna głuputka mysli ze rodzina w niemczech jej pomoze i wezmie pod swoje skrzydla

Gość gość
nie chodzi o to co kto i ile pomoże chodzi o sam fakt studia zaoczne tutaj to koszt miesieczny około 350eu a gdzie reszta poza tym poziom....masakra ! ludzie debilizm infantylizm i dno zupełne !