Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przeszkadza Wam jak facet zerka Wam na biust?

Polecane posty

Gość gość

Załóżmy że Wam się podoba.

Gość gość
jak mi się podoba, czyli mój partner, to nie. W inym przypadku nie lubię gapienia się

Gość gość
tak, przeszkadza. i moze byc nawet super modelem.

Gość gość
A nie Twój partner i Ci się podobał by? To nie komplement dla kobiety że facetom podobają się jej cy/cki?

Gość gość
każdy facet zerka, bo jest wzrokowcem. Gdyby nie zekał to pomyslalabym, ze gej :D

Gość gość
a musi tak podkreslac to co on we mnie fizycznego lubi??? ja facetowi sie na jaja nie patrze, kiedy z nim rozmawiam, a moze powinnam? interesuje cie, kiedy o czyms opowiadasz, a kobieta wpatruje ci sie w jaja jak sroka w gnat? podjara cie to? speszy? bo sobie pomyslisz, ze ona posadza cie o malego fiuta?? w ogole bedziesz jej sluchal, albo uwazal, ze ona cie slucha, skoro gapi ci sie w krocze??

Gość Myszkadk
Nie przeszkadza zbytnio, ale troche brak klasy, takie nieelegancie to jest

Gość gość
A jak kobieta zerka na tzytzki innej to les?

Gość gość
a ja wcale nie mam ochoty patrzeć na twój rozporek. Szczerze móiąc czasem to jest zabawne w taki kabaretowo-żałosny sposób kiedy facet nie potrafi się powstrzymać - oczywiście nie ma możliwości traktować go poważnie, a po chwili staje się to irytujące

Gość gość
A jak zerka ukradkiem albo tak kilka sekund popatrzy? Nie chodzi mi o takie nachalne gapienie się bo wiadomo że dostał bym w papę. Ale tak żeby pokazać kobiecie że mi jej cy/c imponuje to chyba mogę?

Gość gość
no cóż, musisz być fascynującą i piękną osobą skoro gołębie i twoje krocze są bardziej interesujące od tego co mówisz i ładniejsze od twojej twarzy

Gość gość
myślisz, że jak kobieta z tobą rozmawia to interesuje ją czy jej biust jest imponujący? Pokazujesz brak szacunku do rozmówcy i zerową kulturę

Gość gość
ja mam kolege w pracy, chlopak ma jakies 27 lat, siedze obok niego, i czasami go przylapuje na tym jak zerka mi na biust... nie wiem czy go to jara, czy zwyczajnie z braku baby nie potrafi nic na to poradzic, ale ja uwazam to za ku/re/wsko niedojrzałe i irytujące :O

Gość gość
Wydaje mi się że to jest tak jakby komplement dla kobiety. Wiele kobiet ma kompleksy na punkcie swego biustu aaa gdy mężczyzna zerka to powinna być zadowolona. Ja nie mam nic przeciwko.:D

Gość gość
a mnie by zdenerwowało gdyby ktoś co chwilę zerkał na mój biust.

Gość gość
Mi sie kiedys babka gapila w jajca jak szpak w pizdę

gość dziś no cóż, musisz być fascynującą i piękną osobą skoro gołębie i twoje krocze są bardziej interesujące od tego co mówisz i ładniejsze od twojej twarzy yyyyyy Dokładnie tak ale pamiętaj że facet ładniejszy od goryla to już ciacho a co do dyskusji to jej poziom zależy od wszystkich dyskutantów ale tego to już nie wymagam :P

Gość gość
mam trochę większe wymagania niż twarz trochę lepsza od goryla, wybacz. I chyba nie chciałąbym z tobą rozmawiać na żywo

Gość gość
w każdym razie pamiętaj - nie każdy ma wyższy poziom kultury od ciebie, jak trafisz na podobną do siebie kobietę to urażona może źle zareagować