Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaDra dwa

Kobieta szuka jak NAJMNIEJ dostępnego mężczyzny

Polecane posty

Gość zaDra dwa

Robi to by udowodnić sobie swoją wartość. Np. odbicie żonatego jest wielkim sukcesem, facet poświęca swoje małżeństwo i stały kontakt z dzieckiem by ją mieć. To dla niej dowód na to jak bardzo jest atrakcyjna. Jak widzicie kobieca "miłość" to tak naprawdę miłość własna - odwrotność miłości męskiej, który dla ukochanej faktycznie poświęca wszystko.

Gość gość
nie rozśmieszaj mnie :o "męska miłość"??? czyś ty upadł na głowę?? faceci się nie zakochują, wy tylko myślicie gdzie by zamoczyć!

Gość gość
alez nie ma co biadolic, ten najmniej dostepny jest rownie niedostepny dla niej jak dla zony wiec niech sluzy za przedmiot - na przyklad paleczke w sztafecie :D skoro nie ma wlasnej woli tylko mozg w rozporku

Gość zaDra dwa
nie. po prostu zarówno kobiety jak i faceci czasami nie kochają tylko chcą zdobyc by coś udowodnić sobie czy innym

Gość gość
ej ale zostawiaj takie rzeczy dla siebie po co rozpowiadasz na forum :-(

Gość zaDra dwa
"nie rozśmieszaj mnie pechowiec.gif "męska miłość"??? czyś ty upadł na głowę?? faceci się nie zakoch*ją, wy tylko myślicie gdzie by zamoczyć! " Jakby chciał "zamoczyć" to by poszedł do prostytutki.

Gość gość
zaDra dwa jak was nie stać na kobietę albo jesteście skąpi to udajecie tzw "miłość" żeby po/r***ać za darmo :o

Gość zaDra dwa
20:19 Nie podszywaj się niemądra osóbko, bo to bardzo nietrafiony mechanizm obronny. :)

Gość gość
a znasz prostytutke ktora daje za darmo a przy okazji zrobi obiad i wypierze gacie? moze jest po prostu oszczedny :D

Gość zaDra dwa
"zaDra dwa jak was nie stać na kobietę albo jesteście skąpi to udajecie tzw "miłość" żeby po/r***ać za darmo pechowiec.gif " I żeby "p*****ać za darmo" kolejną kobietę mężczyzna godzi się na podział majątku przy rozwodzie. :)

Gość gość
nie wiem na co sie godza, niektorzy godza sie wylacznie na podzial dobrego imienia spolki zoo zwanej w ich przypadku malzenstwem na pol.

Gość zaDra dwa
Mężczyźni kochani i pożądani to Ci niedostępni: - żonaci (przywiązani do jednej kobiety) - bogaci (mający wiele innych opcji) - kobieciarze (mający seksu pod dostatkiem) Jak kobieta zdobędzie takiego i on się dla niej chwilowo zmieni to dla niej największy życiowy sukces, jeszcze większy niż ślub i dziecko.

Gość gość
wybacz, jako kobieta nie uwazam za najwiekszy zyciowy sukces faktu ze ktos sie dla mnie chwilowo zmienil :D

Gość zaDra dwa
No cóż, nie jesteś atrakcyjna i nie starałaś się uwieść niedostępnego mężczyzny.

Gość gość
ja np. jak ktoś mnie podrywa to sobie myślę, za wysokie progi na twoje nogi kolego i odmawiam, masakra niby chcę żeby mnie podrywano, ale koniec końców odmawiam, bo mam wrażenie, że mogę mieć kogoś lepszego, a podrywają mnie jakies obleśne wymoczki

Gość zaDra dwa
"ja np. jak ktoś mnie podrywa to sobie myślę, za wysokie progi na twoje nogi kolego i odmawiam" Odmawiasz, bo on podrywając Cię ujawnia swój status dostępnego mężczyzny.