Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękno dostępne dla wszystkich

Prostytutki to możliwość sypiania z pięknymi kobietami dla przecietnych facetów

Polecane posty

Wystarczy odłożyć kawałek wypłaty, by przespać się z piękną prostytutką o urodzie lali, która "normalnie" jest dostępna tylko dla przystojnych albo dla bogatych. Przeciętny facet z pensją poniżej 3 000 zł w normalnym życiu może liczyć tylko na brzydulę z kiepskim wykształceniem.

Gość gość
ciekawe spostrzezenie, ale jakze prawdziwe

Gość zaDra dwa
Prostytutki to najlepsza opcja dla mężczyzn. Dzisiaj na szczęście są łatwo dostępne.

Gość gość
bo wy to tylko byście chcieli bzykać jak najwięcej kobiet i jeszcze macie pretensje, że te ładne się wami nie interesują :o

Gość gość
jakie dno ! mam prywatne burdele widzę jakie to piękności i jakie inteligentne i co robią za pare euro :O jakim dnem musi być facet aby z tego korzystać ? ale w sumie jest mi obojętne grunt abym zarabiała na tych dnach

A jak jestem okularnikiem, zarabiam niecałe 2500 zł to mam sypiać z brzydkimi i prostymi absolwentkami kiepskich zawodówek fryzjerskich, bo ładne panie magister się mną nie interesują? To ja już wolę prostytutki.

Gość kobiety o urodzie
pieknych prostytutek sa w normalnym swiecie tylko dla bogaczy. w burdelach sa dla kazdego, kto zaplaci.

Gość gość
piękne są dla biznusi , dla zapoconych roboli golasów to są k***y przydrożne pryszczate z HIVem

Gość gość
w burdelach nie ma samych pięknych kobiet, większość jest przeciętna, pracują otyłe pasztety często gartuluje gustu:D

Gość kobiety o urodzie
kilka stow sie wylozy i ma sie panne o urodzie nowobogackiej studentki z modnego klubu w stolycy :D