Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękno dostępne dla wszystkich

Prostytutki to możliwość sypiania z pięknymi kobietami dla przecietnych facetów

Polecane posty

Wystarczy odłożyć kawałek wypłaty, by przespać się z piękną prostytutką o urodzie lali, która "normalnie" jest dostępna tylko dla przystojnych albo dla bogatych. Przeciętny facet z pensją poniżej 3 000 zł w normalnym życiu może liczyć tylko na brzydulę z kiepskim wykształceniem.

Gość gość
Tylko prostytutka traktuje Cię jak kolejnego klienta i tylko patrzy na zegarek co by szybciej skończyć. Zresztą to poniżające. Lepiej uprawiać seks z kimś kogo się kocha poza tym z prostytutkom trzeba uważać na choroby.

Gość gość
no to korzystajcie :P jak takie z was pustaki ktorym tylko na ******iu zalezy, tu nawet nie chodzi o to ze brzydale z was, po prostu widac ta chamowatosc i brak serca i zadna nie chce z takim

Jak się zarabia 2 000 zł i nie ma wyglądu "fajnego" faceta, to zostaje tylko bezrobotna brzydula albo nieudolna absolwentka kiepskiej zawodówki.

Widocznie nie jesteśmy na tyle zaradni, by chciały nas kobiety na pewnym poziomie. Nie chcemy prostych dziewuch po kiepskich zawodówkach fryzjerskich, które wysłowić się nie potrafią.

Gość gość
widac, ze czujesz sie lepszy od innych i tylko patrzysz na status i powloke, nikogo nie pokochasz tak szczerze, to jest przykre

Brak umiejętności poprawnego wysłowienia się oraz nizina intelektualna to status i powłoka? Bo ja myślałem, że jeden z aspektów wnętrza człowieka.

Gość gość
Ja np. nigdy nie miałem kobiety choć zarabiam bardzo przyzwoicie jak na polskie realia. Mam 28 lat, wstyd się przyznać ale nigdy się jeszcze nie kochałem i prostytutka to dla mnie ostatnia furtka by poznać jak to jest :) Uprzedzam, nie poznałem dziewczyny z powodu pewnej choroby powodującej defekty dermatologiczne. Nie należę też do przystojnych facetów.

Przykre, że nikt nie skomentował tego co napisałem o wrzucaniu do jednego worka prostoty z czyjąś powłoką.

Gość gość
no a co tu skomentowac? od samego poczatku jestes nastawiony na to, ze ta bedzie be i koniec, masz postawe roszczeniowa, a gdybys byl bardziej otwarty to moze bys nie odstraszal dziewczyn swoja postawa, to mozna wyczuc jak ktos jest taki negatywny

Nie mam roszczeniowej postawy, po prostu lubię jestem na bakier z przedsiębiorczością, nie chce mi się harować, wolę pracę lekką i przyjemną, niż zasuwanie przy azbeście za 5 000 zł miesięcznie. Więc szansę miałbym tylko u prostej dziewuszki, a takiej nie chcę.

Dzis sporo kobiet ma wygorowane wymagania wobec facetow. Jak facet chce bliskosc, seks bez spelniania czesto tych wygorowanych wymagan sluchania marudzenia, ciaglego czepiania sie o kolezanki i wydawania ciagle na kobiete to nie dziwie sie, ze korzystaja.

100% racji, Beato.

Gość gość
Był juz taki temat, skończcie biadolić, idźcie do tych prostytutek i nie zawracajcie doopy

Gość lepsza prostytutka
niz proste babsko

Gość gość
PROSTYTUTKA Fajna Zgrabna daje kazdemu ,czy to narkoman ,czy facet z aids czy innymi chorobami.A i mysli sobie zeby jak najszybciej skonczyl i spadal ,ale musi udawac mila...

Gość gość
Przeciez wiekzsosc proytytutek ma BRZYDKI CHARAKTER ,sa materialistyki dla ktorych kasa jest najwazniejsza,czeto pozbawione skrupolow...a uroda bardzoo szybko mija

Gość gość
To tak jak u większości kobiet.

Gość gość
ale DZIFKA daje kazdemu ... i dla niej najwazniejsza jest kasa ,dla kasy wszystko zrobi .. nie ma skrupulow

Gość gość
Większość kobiet dla kasy zrobi wszystko i jeszcze więcej. Dziwka nie zrobi wszystkiego za kasę.

Gość kazdy by chcial
miec dziewczyne ladna studentke