Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopak powiedział że jestem gruba, dałam mu z liścia a on ta to że następnym

Polecane posty

Gość gość

razem mi odda !!! :( jestem w szoku i mam mega doła. po pierwsze o tą grubą. nie uważam, że jestem gruba. jsteśmy razem od 1,5 roku a od lipca mieszkamy razem. od kiedy mnie poznał przytyłam tak z 2 kg. ale wiem ze lubi kobiety z ciałem a nie chude. mam co nieco za duzo w biodrach wiem i wałek mały na brzuchu, ale dzis mnie tak zranił. jemy kolację godzinę temu ja sobie zrobilam kanapkę z dzemem a on tak patrzy i mówi "dżem na kolację, no nie przesadzaj bo ostatnio i tak zrobilaś się gruba". to ja mu w twarz, nawet nie pomyslałam co robię. pierwszy raz tak zrobiłam ,wcześniej nie mialam powodu ale też zawsze ła, że tak sie nie powinno robić ... ale to zrobiłam. On zdębiał, potem wstał od stołu, wyrzucil zawartość swojego talerza do śmieci i pwoeidział iście grobowo powaznym tonem "jak zrobisz tak jeszcze raz, to Co oddam . podwójnie" i ubrał kurtke i buty i wyszedł. :( zaryczę się

Gość gość
Współczuję gustu do facetów... Ja bym takiego zostawila...

Gość gość
cóż zranil cię bardzo na pewno, wierzę CI! ale dostać w twarz też nieprzyjemnie. a ile ważysz przy jakim wzroście> z ciekawości. no i ile masz w tych biodrach bo chyba nie 100cm? jestem kobietą.

Gość gość
Ja go kocham!! on jest - był? naprawdę kochany, spokojny, taki w porządku facet. ważę 64 kg, mam 168 cm. w biodrach mam jakos między 90 a 95 cm. biust noszę stanik 75 D. co do talii nie wiem ile mam ale mam malo zaryswoaną talię,. ale oan zawsze uwielbial moje ciało !! a przytyłam 2k g, mam wagę elektroniczna ważę się co 2 tygodnie od kilku lat tak mam. dokąd on poszedł martwię się pewnie wkurzony na spacer nad rzek ę o ile go znam, bo lubi tam isć porozmyslać ... tak mi smutno tak mi źle !!!!!! chcę wyć

Gość gość
On zachował sie jak idiota, Ty jak idiotka. Pasujecie do siebie

Gość gość
Poniżyłaś go, ja na jego miejscu bym Cię zostawił.

Gość gość
bo jestes wpadnij w anoreksje bo straci do ciebie pociag i pojdzie go realizowac u szczuplejszych :D

Gość gość
dokłądnie jak ktoś tu napisał - on idiota ty idiotka i tak, jesteś gruba ja mierzę 167 cm i waże 58 kg!

Gość gość
szmaciarz ja bym go skopała do nieprzytymności, jakby do mnie tak powedzial!!

Gość gość
Powinien cie wywalic z domu szmato... jesteś zwykłą dziffka, mieszkasz z chlopakiem na kocią łapę a rzadzisz się jakbyś już była żoną. I tak jestes gruba, ja przy twoim wzroscie waze 10kg mniej

Gość gość
Jak masz lekkie kości i zero mięśni to musisz mniej ważyć bo byś jak otłuszczona beka wyglądała. Nie ma się czym chwalić, waga nie mówi o wyglądzie, przynajmniej nie zawsze.

Gość gość
Co wy tak po niej jeździćie!? Zasłużył sobie! Z tekstem że jest gruba to niech wyjeżdża do krowy a nie ukochanej kobiety! Co to za szacunek ja się pytam? On ją nie poniżył?? Jakby do mnie tak powiedział zrobiłabym to samo..i po tych słowach że następnym razem mi odda momentalnie wzięłabym swoje rzeczy i wyszła i więcej nie wracała..bo to on zaczął..nie mówi się w taki sposób do swojej ukochanej ,,nie jedz drzemu bo gruba jesteś'' to jest hamskie i nie powinien tak do niej gadać! I jeszcze książę szczelił focha kurde..niech się buja..! Ty mu nie gadasz w ten sposób! Ciekawe jakby on się poczuł jakbys mu powiedziala że ma małego..

Gość gość
ja bym ci oddał. Dlaczego facetów można bic po twarzy a kobiety nie? bo co? bo jakas swieta krowa z ciebie?

Gość gość
64 kg przy takim wzroscie? Zeczywiscie jestes tlusta, i co mial cie oklamywac?

Gość gość
faktycznie do maleńkich nie należysz... mam 160 a ważę 45 kg- i wcale szczupakiem nie jestem, po prostu normalna. Za tekst że jestem gruba , bym się odwróciła i wyszła bądź powiedziała że jak mu nie pasuje to niech sobie zmieni- ale uderzenie w twarz??? no bez przesady !!! nie dziwie się że wyszedł!! jesteś gruba- zrób coś z tym!!! a nie jeszcze walisz w twarz za szczerość!!!

Gość gość
ja bym go kopnela w d...

Gość gość
163 i 46 kg jak ważyłam 50 to nogi robiły się grubawe i nikt nawet nie zaprzeczał, a co dopiero 64! jeszcze powiedz że poszło ci w cycki hahaha

Gość gość
Wariatka. Na miejscu faceta wcale bym nie uprzedzała że następnym razem dostaniesz, tylko od razu w pysk byś dostała. A póżniej takie oczekują szacunku.

Gość gość
Same tluste swinie na tym forum! A fe! Ja przy wzroscie 167cm waze 12 kilo i do szczupakow nie naleze wy otyle wieprze!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość gość
Autorko masz normalną wage i nie jestes gruba.ok.