Gość gość Napisano Wrzesień 18, 2014 Mam małe pytanko jeżeli właściciel tydzień przed przeprowadzką się powiesił w garażu to i w domu też będzie straszył , jak mam na to reagować nawet mój pies chowa się do szafy i okno się otworzyło a przed tym właścicielem czyli tym gościem mieszkał ojciec który był ormowcem i i nie chcę tam mieszkać ale mój dziadek zakupił ten dom ale przed powieszeniem się tego gościa i boję się jechać do nich a co dopiero mieszkać.Właściciel domu stracił rodziców w wieku 16 lat i mieszkał tam do chwili obecnej za dziecka w kłótni z ojcem lub awantur bardzo często siedział w garażu a ojciec wszędzie nawet w kurniku wywiesił krzyże i święte obrazki itp. Wybudował się gdzie indziej to dlaczego tam się nie powiesił ? dlaczego teraz tam żona nie chce mieszkać . A jeszcze co do tego domu to ten ojciec wybudował kapliczkę i żona właściciela opowiadała że gdy chciała zburzyć tą kapliczkę wszystko jej z rąk spadało oraz stała się nerwowa i działy się dziwne rzeczy lub jej się coś nie udawało , wszystko stało się ustąpiło kiedy kapliczka z powrotem na miejsce a jej siostra powiedziała moim dziadkom że mają rozwalić to wszystko i spalić . Jeszcze jedną rzecz gdy właściciel chciał zostawić kury mojemu dziadkowi to w tą noc przyszedł lis a rano było dużo krwi to dlaczego lis przechodził przez podwórko ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach