Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam ochote się dziś naćpać z tego wszystkiego

Polecane posty

Gość gość

najchętniej to poszłabym jutro na jakś ostra impreze, rzucila się w wir niebezpieczeństw odurzyła naćpała, uchlała nawciagała, wszystko zeby poczuc, ze żyje....

Gość gość
kretynka. inaczej nie umiesz?

Gość gość
kretynka to jesteś ty, własnie że umiem, bo od pół roku jestem w abstynencji żyje jak w klatce, nie wychodze nie pije, nie imprezuje, tylko obowiązki obowiązki, i do tego cały czas się coś j***e wiecznie rozczarowania mi się przytrafiają, i tak k***a mówie sobie dosć. na dziś inaczej nie umiem!

Gość gość
do tego mam fobie społeczna i gdziwkolwiek, chce isć musze sie pilnować, czy przypadkie nie dostane lęków, tak więc na trzeźwo jak mie ktos zaprasza, nie wychodze prawie nigdzie.Pierdolić takie zycie.

Gość gość
niech mnie ktoś pocieszy, ale nie krzyczcie dziś na mnie tylko :(

Gość gość
ja bym się upaliła ,ale samo goowno na rynku , innych wynalazków nie tykam ,muszę czekać do połowy pazdziernika aż ogród zakwitnie . Ale jutro idę na koncert i wypiję masę pysznych drinków ,popodrywam facetów i naładuję akumulatory na kolejny tydzień ;-)

Gość gość
ja tez nie tykam, tak tylko pisze by bylo bardziej melodramatycznie. kilka razy wzięłam amfetaminę, to wszystko, tak zwykle chleje. duzo.

Gość gość
Tez bym zapalila. Ciezko mi ostatnio. Nawet gdyby pozamulac to przy tym jest inaczej. Jest... bezbolesnie.

Gość gość
Taaa a na kacu bedzie cie bolał łeb i smierdzialo z pyska. Tez mi reset! Po cpaniu człowiek długo dochodzi do siebie i na drugi dzień masz cały dzień z doopy wiec mi nie pitol ze taka radocha to jest.

Gość gość
ja ćpania nie lubie za bardzo mam złe jazdy po tym, nie mówiąc juz o zwale i dochodzeniu do siebie. Ale jak mam autodestrukcje to mi wszystko jedno i wezme wszystko co mi się nawinie.

Gość gość
ja akurat po paleniu wstaje jak nowo narodzona , gorzej z alko ,z resztą nie wiem -nie kosztowałam i jak pisałam nie interesi mnie to

Gość gość
w każdym razie wole pół skręta wieczorem ,aniżeli pare piw czy tabletek uspokajających. Wyostrza mi zmysły ,przenikam do świata muzyki ,filmu ,ksiażki ,a pózniej nastepuje taka błoga senność i miły poranek. Oczywiście tylko własny ogród ,żadnych maczanych czy sypanych dziadostw.

Gość gość
to co idziemy jutro ćpać ?:)

Gość gość
to do mnie ? bo jak tak to pomyłka ,ja nie cpam tylko się leczę ,a to różnica , jedni pija melise ,inni rumianek ,a ja palę zioło

Gość gość
ok, to możemy się poleczyć dla odmiany:)

Gość gość
nie ma lekarstwa , a suplementów nie tykam ,chyba że ty masz pewniutki naturalny medykament

Gość gość
nie mam nic, skoro ty się leczysz to myślałam, że ty masz.

Gość gość
ale mogę się kiedyś z Tobą upaalić on -line ,nigdy tak nie jarałam ,bo jestem raczej introwertyczną osobą i lubię w samotności lub w zaufanym gronie. Raz tu pisałam spalona ,ale nikt nie ogarniał , bo to jednak inne stany świadomości ;-)

Gość gość
gdybym miała zioło to tez bym się dzisiaj upaliła, choćby on-line:) tak btw, jestem dziewczyną tak dla pewności:)

Gość gość
no piszę ci że ogród zakwitnie połową pazdziernika :D Dobra ,pomarzyć dobra rzecz ,ale jutro na 8 do pracy i mnóstwo nerwów ,wyścig szczurów ,współpracownicy na koksie ,pewni siebie ,ciekawe jak długo hehe

Gość gość
a twój facet wie że palisz zioło?

Gość gość
ja też jestem dziewczyną ,kobietą już w sumie bo 30 stuknęła,ale nie chodzi o płeć a o klimat . Dobranoc

Gość gość
mój wie i czasem też jara ,ale on inaczej to przeżywa , on ma beke ,ja rozkmine ,więc nie jaramy razem

Gość gość
hehe a co ma do tego facet, nawet jakbym go miala, to co nic mu do tego w połowie października to akurat na moje urodzinki :D to możemy sie ujarać tu na kafe jestem za !:D

Gość gość
daje temat do ulubionych ,ale teraz na prawde spadam ,bo nie zbiorę się do roboty

Gość gość
ok ja też , i wróce, tu jak zakwtinie ogród:D Dobranoc