Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

los pitufos

Czego wam w dzieciństwie najbardziej brakowało?

Polecane posty

1. Nie miałam własnego pokoju, komputera 2. Nie miałam warunków do nauki 3. W domu ciągłe awantury 4. Rodzina (Dziadkowie, wujkowie, ciotki, kuzyni) patrzyli na mnie z góry 5. Poniżana byłam w każdej szkole na każdym kroku 6. Chcieli mnie skierować do zawodówki (trochę żałuje, że nie poszłam ale matka uparła się na technikum) Wychowałam się w domu gdzie oprócz pieniędzy nie było miłości a tylko przekleństwa i wrzaski. Ojciec wychował się w domu, gdzie jego matka miała pięcioro dzieci (jedno oddała do adopcji) a resztę miało innego ojca. Matka wychowała się w domu gdzie był alkohol. Zarówno u ojca jak i u matki były awantury. Chciałabym się urodzić jeszcze raz jakby była reinkarnacja w domu pełnym miłości :)

Gość gość
Miłości, słów pochwały uznania, przytulania, usłyszenia kocham no i najważniejsze poczucia bezpieczeństwa :(

Gość gość
Miałam podobnie jestem niechcianym dzieckiem byłam bita i rodzice mnie nie kochają . Tata odszedł 5 lat temu

Gość gość
Mimo tego że jrstem juz dorosła to strasznie mi go brakuje . A i jeszcze wychowywałam się w patologii i alkoholizmie

Ja nigdy nie miałam poczucia bezpieczeństwa, awantury ciągle, nic miłego mnie nie spotkało, to może od czasu do czasu jakieś ciasteczko ale wychowałam się w biedzie i nędzy. Matka jak były na świadectwie same dwóję to darła ryja.

Gość gość
papierosów bo były na kartki