Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KizoOo14

Milosc

Polecane posty

Gość KizoOo14

Od 4 lat chodze do tej samej klasy co Sonia, nigdy sie nia nie przejmowalem bo nie mialem kiedy ja blizej poznac, ale okolo tygodnia temu kolega sie zapytal czy nie chce wyjsc z nim, Sonia i jeszcze jakas kolezanka na dwor pojezdzic na desce, ja sie zgodzilem i na poczatku nic do Soni nie mowilem, nie zwracalem uwagi itp... (Jestem bardzo, ale to bardzo nie smialy) Jednak, pare dni pozniej zapytala sie czy bym nie chcial wyjsc z nia i znajomymi na dwor, ja sie zgodzilem i poszlismy, jezdzilismy dookola miasta. I okolo 20:00 wszyscy oprocz mnie i Soni musiesli wracac do domu, my zostalismy miej wiecej do 21 i gadalismy przez caly czas, opowiedzialem jej moje historie z dziecinstwa. Czasami sie smiala ale nie chciala mowic za duzo o sobie. Jednak kiedy juz my musielismy wracac, zapytala sie czy mam dziewczyne, ja odpowiedzialem ze od 2 dni nie mam bo zerwala bez powodu (nie podala powodu). A jak jej glebiej w oczy spojrzalem to widzialem ze leska w oku sie krecila. Odprowadzilem ja do domu i sie pozegnalem, powiedzialem tylko Pa, bo nie lubie sie calowac lub przytulac jezeli nie jestem w zwiazku. Dzisaj zapytala sie czy nie chcial bym wyjsc z nia na dwor bo odbierala znajomego z przystanku a nie chcial byc znim sama, to sie zgodzilem i poszedlem do niej. Pozniej znalezlismy jakas lawke, ona usiadla ale ja nie moglem bo mialem akurat poturbowana noge bo spadlem z deski na gorce, nie moglem siadac ani zginac nogi bo bardzo bolalo. Wiec chodzilem w kolko albo stalem w miescju, czesto spogladala na mnie i pokazywala ze na mnie zalezy, ja przez caly czas cicho bylem. Tylko ona i jej znajomy gadali. Zaczela mnie prosic zebym tez znimi rozmawial to pogadalem troszek, pozniej skrzyzowalismy wzrok. Patrzala mi prosto w oczy a ja jej. Widzialem w jej oczach ze cos do mnie czuje ale nie bylem pewny, nie odwracala wzroku jak patrzylismy na siebie. Jestem bardzo nie smialy i nie odwarze sie zapytac w prost czy cos do mnie czuje. Przepraszam za bledy i za to ze nie mam polskich liter. Prosze o przydatne odpowiedzi, z gory dziekuje

Gość gość
haha łezka w oku :D wyobraznia Cie ponosi chłopcze:P

Gość gość
Mysle ze najlatwiej bedzie Ci napisac do niej smsa ;)

Gość gość
Ewidentnie coś do ciebie czuje tylko nie wypada jej pierwszej wyjść z inicjatywą. Jeśli ci się podoba to jej to napisz. Ona napewno tylko czeka aż jej to powiesz że chciałbyś z nia być czy coś w tym stylu

Gość KizoOo14
Nie wypada chyba przez smsa takie cos napisac :(

Gość KizoOo14
Boje sie ze powie nie, ze kocha innego :c