Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1234

baaaardzo gesty okres i gluty

Polecane posty

Gość gość1234

Tak wiem, dodaje to samo w kilku forach, ale to tylko dlatego zeby ktos mi odpisal Witam, mam 18 lat i duzy problem.. mianowicie biore tabletki antykoncepcyjne Tenia, kocham sie z partnerem czesto, raz konczy we mnie, raz nie - mielismy kilka razy sytuacje ze sperma potem ze mnie ciekla przez caly dzien ( po dokladnym podmyciu). Piguly biore 21 dni a potem 7 dni przerwy, polknelam juz 4opak - o ile dobrze pamietam. Nie mam takich okresow jak przed anty, sa przede wszystkim dluzsze (ok 8dni ) z tym ze sa bardzo "skromne", czasem brazowe uplawy jak po okresie bez pigul. Teraz mam pierwszy dzien okresu ( jak moge to tak nazwac) czyli pierwszy dzien przerwy a okres jest baaaardzo gesty, ciemno brazowy smar i oprocz tego bardzo geste gluty ktore raczej siedza we mnie ( przy kapieli wsadzilam tam palca i bylo sporo glutow, gdy sie kapalam czesc wyleciala, ale mala czesc) niewiem o co chodzi a bardzo sie martwie.. martwie sie ze moglabym byc w ciazy ( nikle szanse, ale sa ) i nie to ze jestem niedojrzala tylko ze zaszkodzi to ewentualnej dzidzi.. a jesli ciaza jest wykluczona czy to moze mi zaszkodzic?? Bardzo prosze o pomoc

Gość gość1234
Prosze o odp, nie moge spac :(

Gość gość
Z opisu raczej zle

Gość gość
Nie jestes w ciazy. Okres po tabletkach to nie okres. Nie ma sie czym przejmowac.

Gość gość
AWedlug mnie test !

Gość gość
a według mnie coś jest z nią nie tak - może te tablety powinnaś zmienić? ja bym poszła do lekarza i powiedziała co się dzieje. wiadomo że okres po tabletach to nie okres, ale z drugiej strony takie coś to trochę chyba nie halo jest :/

Gość gość1234
Ogolnie piguly mi nie dokuczaja.. nie odbija mi - a to najwazniejsze,troszke cera sie pogorszyla i przytylam z 5kg.. i chyba zwiekszyla mi sie tendencja do tycia