Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wykończyć tesciowe

Polecane posty

Gość gość

Mam po dziurki w nosie teściowej ,jak napsuć jej krwi żeby się odpieprzyła ?

Gość gość
nagotuj jej na wigilię zupy grzybowej na muchomorach

Gość gość
nie chcę jej zabić tylko wykończyć

Gość gość
Sama sie predzej wykonczysz i tesciowa bedzie miala milsza synowa :P

Gość gość
Odwal się od jej syna, głupia suko.

Gość gość
a po co ty ja masz wykanczac? malzonek nie wie kogo woli? oddaj go mamusi

Gość gośćjjj
zgadzam się z przedmówcą/przedpiszcą ;) skoro on nie wie czego chce to wybierz za niego i pokaż mu drzwi :)

Gość gość
przedpiszca :D

Gość Eleene
po co? Nie lepiej po prostu unikac wszelkich kontaktow z ta Pania . Skoro jest dla ciebie tak upiorna -to do maximum ogranicz mozliwosc spotkania z nia .

Gość gość
Ja z nią mieszkam ! Mążulek zakuty łeb zaprosił ją do bawienia wnuka i tak już siedzi 2 lata. Mam dosyć bo praca ciężka a po pracy nie da mi sppokoju baba wredna tylko ciągle zwraca uwagę,obwinia ,posprzątaj,ugotuj Pawełkowi,umyj się bo nie pachniesz,przełącz mi na mój serial ,kiedy wreszcie pomalujesz pokuj bo śmierdzi starością(malowany 11 mcy temu) ,zachowujesz się jak idiotka ,nie leż weź się za robotę itd. Ja pracuję na taśmie w fabryce i jak się codziennie nastoję 8 godzin to muszę chyba odpocząć w domu ?Praca jest ciężka naprawdę męczy a ta jędza nawet syna mi nie daje przyrulić bo ponoć śmierdzę i powinnam najpierw się wykompać ,to chyba Ja decyduję o której porze wskoczę pod prycho ,na pewno nie mam na to ochoty po pracy ,potrzebuję zjeść i chwilę poleżeć.Mój mąż jest po mojej stronie i jak raz się odezwał to mamusia dostała histeri że jej nie kocha a ona mu wszystko oddała no i że ja jestem winna że on się tak odezwał i ona płacze . Jak wypierdolić to babsko z mojego domu tak mojego bo stoi na mnie ,rodzice mi zostawili w spadku(oboje zginęli w wypadku). Mążulo się stara ale mówi.Widzisz nie da się uparła się ,nic nie mogę ,a kurza twarz Ja mogę .