Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zona jej syna

Matka dzwoni do Syna

Polecane posty

Gość Zona jej syna

Czy wasze matki tez potrafią do was dzwonić tylko po to by powiedzieć :" Tęsknisz za mamusią?", " Chciała bym cie przytulić". Czy to moja zazdrość, czy dobrze uważam, ze to nie normalne?

Gość gość
Czy to moze byc spowodowane wiekiem? Ma 60 lat i jest trochę schorowana.

Gość gość
Po prostu kocha syna, mają dobre relacje. Co w tym złego?

Gość gość
no straszne po prostu :) Jak poznał ciebie, to matkę do domu starców powinien wysłać, bo jakikolwiek z nią kontakt stwarza dla ciebie zagrożenie :D

Gość zona jej syna
Tylko ze przez 15 lat nic takiego nie było....i to mnie zastanawia co sie dzieje.

Gość gość
Trochę to dziwne. Brzmi jak teksty do małego dziecka albo do pieska? "Kochasz mamunie, taaak?" Rozumiem że rozmowy są ale normalne i wyznanie matczynej miłości przez telefon też ale to jakieś dziwaczne

Gość gość
No co, starej sie nudzi , pewnie chłopa nie ma to synuś ma jej go zastąpić Musisz stanowczo tępić w zarodku takie mieszanie się matki w życie syna, bo ci go jeszcze odbierze

Gość gość
nie... moja dzwoni i mowi JA tesknie za TOBA jest normalna

Gość gość
Ona zawsze ze swoim mężem traktowali mojego męża jak kogoś kto nigdy nie da sobie rady i ze tylko puszczenie go na głęboką wodę nauczy go pływać. Nauczyl się i teraz nagle takie telefony sie zaczęły.

Gość gość
Moja teściowa ma 46 lat i potrafi zadzwonić do swojego syna i powiedzieć że go kocha że tęskni. Dodam że jej syn ma 26 lat nie ma żony ani nawet dziewczyny bo teściowe wiecznie żadna nie pasuję. A synek robi to co mamusia każe. Dobrze że mój mąż taki nie jest bo już bym się z nim rozstała. Dodam że mąż mój ma 24 lata i jest inaczej traktowany niż jej drugi syn. Może u twojej teściowej to przyszło z wiekiem. Może w ten sposób się żegna.

Gość zona jej syna
Przepraszam zapomniałam sie podpisać: Ona zawsze ze swoim mężem traktowali mojego męża jak kogoś kto nigdy nie da sobie rady i ze tylko puszczenie go na głęboką wodę nauczy go pływać. Nauczył się i teraz nagle takie telefony sie zaczęły. co do jej meza to tesciowa mieszka z tesciem i dobrze im sie zyje. sa zgodni i towarzyscy.

Gość gość
9.55 przepraszam ze zapytam, czy ktos tam jest chory psychicznie? jesli uwazasz ze ktos nie da sobie rady nie wrzucasz go na gleboka wode, bo ryzyko ze sie utopi jest za wielkie jesli sie nie utopil to oznacza ze musial dac sobie rade ze wszystkim co go spotkalo SAM, ale chowanie sie pod jego skrzydla teraz (ty tesknisz z mamusia a nie mamusia za toba) to chyba swiadczy o tym ze cos nie halo z tymi ludzmi?

Gość gość
A może tacy starcy jak teściowa i teść mają już jakąś demencję i im odwala? Ten pomysł z domem starców nie jest chyba taki głupi. Tylko jak to załatwić?

Gość zona jej syna
Kiedyś jak dzwoniła to rozmawialiśmy wspólnie na zestawie głośnomówiącym w samochodzie. a teraz jak zadzwoni i jesteśmy w samochodzie to zbywa szybko nas i mówi żeby jej Syn zadzwoni jak dojedzie. Jakoś relacje sie nie popsuły u nas tylko jej nastawienie sie zmieniło....

Gość zona jej syna
Nie myślę ze to demencja. Oni maja dopiero po 60 lat. Daja sobie rade świetnie sami i jeszcze opiekują sie wnukami od ich drugiego Syna. Tu nawet nie ma mowy o domu starców. :) Tylko ze telefony zaczęły się od miesiąca. Dzwonienie tylko do mojego męża i utwierdzanie go jak mamusia go kocha.

Gość gość
jak sie nie boisz konfrontacji - zapytaj dlaczego

Gość zona jej syna
boje się zapytać, bo po rozmowie z mezem on stwierdził ze ona taka jest i jej to nie zmieni.

Gość zona jej syna
a nawet spowoduje ,ze zaczenie czesciej dzwonic i wtracac sie do nas...

Gość zona jej syna
A może zadzwonić do niej i powiedzieć wprost, że ma się odp******ic od mojego męża?

Gość Zona jej Syna
nie zadzwonię do niej z takim tekstem podszywaczu...

Gość Zona jej syna
Jak większość kobiet staram się dbać o linie, staram się jeść w określonych porach, mniejsze lub większe posiłki, aczkolwiek rożnie to bywa, mam problem z wypróżnianiem, nie wiem czy powinnam codziennie ?? często kończy się na wzdęciach, nie muszę mówić ze to bardzo krępujące, czasem zdarza mi sie za przeproszeniem pierdnąć na obiedzie u teściów no i mój brzuch przy tym bardzo się powiększa, a mam na tym punkcie obsesje, nie chce stosować żadnych diet bo wiem ze ich nie utrzymam, a sama jestem zdania ze diety jednoskładnikowe nie są najlepszym rozwiązaniem, może powinnam pic jakieś ziółka, jeśli tak to jakie, proszę o radę,

Gość zona jej syna
zabawne widze,ze tu nic sie nie zmieniło..Zawsze sa jakies podszywacze////

Gość Zona jej syna
I nie zmieniło sie tez to, że debilki z kafe nie piszą normalnych wypowiedzi aby pomuc człowiekowi tylko jakieś glupoty A przy okazji - co radzicie na zaparcia?