Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba czas się wypisać z tego związku

Polecane posty

Gość gość

od ponad roku jestem z facetem, który mimo 30 lat mieszka z mamą i babcią. Wydaje mi się, że w tym wieku to facet powinien myśleć o czymś swoim, a co robi mój facet - remont totalny mieszkania. Zapytany wprost czy zamierza mieszkać z mamusią - wprost nie odpowiada, więc chyba raczej by chciał. Dobrze to nie rokuje...

Gość gość
maminsynek?

Gość gość
heh racja, czas się ewakuować. szkoda czasu i szkoda, że szybciej go nie pogoniłaś. stracony rok. można mieszkać z rodzicami, ale w tym wieku parcie na własne lokum jednak jest normalniejsze niż remontowanie maminego i siedzenie tam na wieczność. olej go

Gość gość
zapytany jak wyobraża sobie wspólną przyszłość odpowiada, że nie wie bo nie myślał o tym

Gość gość
to co robi mówi samo za siebie - nie widzi Cię w swoim życiu

Gość gość
Maminsynek tzw Piotruś Pan bierz nogi za pas ja jestem po takim zwiazku tacy faceci powinni iść na terapię ale wątpię ze się zgodzi kochają tylko jedną kobietę matkę ty zawsze bedzies tą drugą

Gość gość
A ty masz własne mieszkanie lub coś w planie? Nie sztuka mieć pretensje do kogoś jak sie samemu nic lepszego nie prezentuje.

Gość gosckolorowa
Staty temat, ale też radziłabym zakończyć tą znajomość. 30lat i nie myśli o przyszłości? Dziwne.

Gość gość
czy nikt nie pomysłał, że moze go po prostu nie stać na coś własnego????? po co wynajmować mieszkanie i walić w nie kasę, jak mozna mieszkac z rodzicami i odkładać na wkład we własne lokum..... szkoda gadać, materialistki pieprzone