Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANASTASYJAja

Mąż nie potrafił odpowiedzieć na pytanie w którym tygodniu ciąży jestem

Polecane posty

Gość ANASTASYJAja

Hej.Może to sie wydać banalne dla kogoś ale mnie to zabolało.A mianowicie mój szanowny małżonek po 2 latach ślubu przyjeżdza z Niemiec na tydzień do domu i na pytanie znajomych spotkanych na ulicy nie był w stanie poprawnie odpowiedz na pytanie w którym miesiącu jestem :( Czyżby ta jego emigracja tak negatywnie wpłynęła na nasz związek ? Przykro mi z tego powodu

Gość gość
pojechał za granicę, żeby nie musieć znosić twojej ciąży, więc mu się nie dziwię.

Gość ANASTASYJAja
powiedział co wiedzial :/ Mąż pracuję za granica od ponad roku

Gość gość
mysle, ze niepotrzebnie sie martwisz, to kobiety licza tygodnie, dla mezczyzny jest albo poczatek, arodek albo koniec ciazy, mezczyzni inaczej przezywaja ciaze a to nie znaczy, ze ich nie interesuje

Gość gość
Spokojnie, faceci tak mają :D Mój też nigdy nie wiedział który to tydzień, tak na oko podawał, tak samo zresztą jak wiek naszego dziecka teraz :D Ja zawsze mówię z dokładnością do miesiąca, a on tak do pół roku :D

Gość gość
Mysle ze moj maz tez by nie wiedzial który to tydzień. Jakby go ktos zapytal to zapewne podał by date porodu :-) faceci mniej przeżywają ciążę niz kobiety. Dopiero pod koniec sie ożywiają jak juz zaraz ma być maluch na swiecie. Kobiety w ciąży wszystko trochę wyolbrzymiaja , chyba przez hormony. Sama taka bylam w ciazy robilam z igly widły :-)