Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szarotka76

Pomocy 30 lub więcej kto zaczyna ze mną walkę z kilogramami !

Polecane posty

Gość szarotka76

Mam 38 lat i 15 kg do oddania w dobre ręce :). Krótko o mnie: 160 cm wzrostu waga 68 kg, dwójka dzieci nie za dużych i uzależnienie od czekolady :). Efekt, to co zostało po młodych zostało na dobre, próbowałam kilkakrotnie się odchudzać , udawało mi się dopełzać do 65 czasem 63 kg i .... po kilku miesiącach znów było 67 - 68. Może w większym gronie poszło by mi lepiej. Zapraszam do wspólnego odchudzania :)

Gość gość
ja też zaczynam ;) ale chce zrzucić tylko 5 kg ;)

Gość gość
ja tez 5 kg tylko albo az 5 kg - bo ostatnie kg schodza najtrudniej

Gość gość Andiuuuu
ja nie :D

Super, czy macie jakiś sposób jak opanować słodyczowe zachcianki ? Co do tych ostatnich kg to masz rację - strasznie trudno

Gość gość
ja jem wtedy szuszone owoce,. ale tez kaloryczne sa

Gość gość
hej jestem Asia. mój wzrost 175 cm, ważę 96 kg, chce schudnąć 30 kg i ważyć 66 kg :) moje marzenie ;) moja dieta polegać będzie na liczenie kalorii.. i zrobię tak: poniedziałek, środa, piątek, będzie można zjeść maksymalnie 700 kcal wtorek, czwartek i sobota będzie można zjeść maksymalnie 1200 kcal i trzeba w te dni ćwiczyć min. 45 minut. niedziela maksymalnie 1500 kcal i rodzinny spacer obowiązkowo o to mój plan. i jestem dzisiaj na 3 dniu. środa. dzisiaj musiałam zjeść pierogi ruskie.. no i chyba nic więcej nie zjem, będzie kawa czarna, zielona, woda z cytryną, herbatka miętowa, dam radę, głodna nie będę bo najem się pierogami ;D no i dziś leniwie więc spokojnie starczą mi kalorie. ważenie dopiero w poniedziałek - bo na razie nie mam wagi :P chciałabym na tej mojej diecie schudnąć 8kg w miesiąc, czyli tak 3-4 miesiące osiągnąć cel ;)

Cześć , ja tez liczę kalorie, ale nie jestem w stanie tak drastycznie ich ograniczyć, założyłam limit dzienny max 1500 kal, ale na razie wychodzi mi ok 1200-1300 :)

boję się o spadek tempa metabolizm przy tak głodowej diecie, u mnie kończyło sie tym, ze na początku waga ładnie spadała, a potem stabilizowała się na jakimś poziomie i wahania ok 0,5 kg w jedną i 0,5 kg w drugą , Taki stan utrzymywał się nawet koło miesiąca. Dlatego teraz założyłam ze nie chcę się głodzić :)

Mam 30lat, 171 cm wzrostu i wagę mam nadzieję, że dwucyfrowa. Od ponad 2tygodni jestem na diecie. Na razie się nie ważę bo wolne postępy i zastoju tylko podkopuja mi motywację. Chcę zobaczyć na wadze szóstkę z przodu. Idealne byłoby poniżej 65. Nie liczę kalorii. Moja dieta opiera się na zredukowaniu węglowodanów i w miarę regularnych posiłkach oraz małych porcjach a także ćwiczeniach. Powodzenia dziewczyny, będę tu zaglądać.