Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie lubie niemowlat

Polecane posty

Gość gość

dzieci, te ulozone i spokojne sa ok ale niemowlat nie cierpie :( na ich widok czuje jakas dziwna niechec, te rozwarte paszcze, ryki, wycie, piski i kupki, upierdliwe marudne potwory... nie wiem czemu, ale zadnej emocji nie wzbudzaja we mnie, poza zloscia, czy jestem jakas dziwna?

Gość gość
niemowlaki nie sa takie zle. ja nie znosze noworodkow- paskudne, rozwrzeszczale potwory co tylko zra, sraja i spia

Gość gość
Też jesteście potworami co zra i stają po ci dawać wam jeść? Już nie mowie o tym jak marudzicie

Gość gość
przynajmniej nikomu d**y nie zawracamy i umiemy sie soba zajac, jak bede stara to moge umrzec w domu starcow, ale zadnego dziecka nie chce, a w domu starcow moga tez miec problemy z tym ze sram pod siebie i d**e zawracam, ale przynajmniej kase maja z tego

Gość gość
a z takiego dziecka to jaki pozytek jest? zaden

Gość gość
Może i żaden ale jaka radosc:) jak takie maleństwo się tuli śmieje. Jak zaczyna mówić. To lepiej ze nie będziesz miała. Ja mam dwoje trzecie w drodze i jestem przeszczesliwa a moje dzieci są kochane.

Gość gość
haha jaka radosc dzieci sa koszmarne moje dziecinstwo bylo koszmarem, moi rodzice nie powinni miec dzieci moja mama nie powinna mnie rodzic bo nie nadaje sie na matke i nie wie co to milosc teraz ja tego nie wiem i juz sie nie dowiem

Gość gość
No widzisz. Mnie rodzice kochali i ja również kocham swoje dzieci i są moja radoscia:) punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Gość gość
a ja nie lubię tych mamusiek bez ambicji ponad to dziecko

Gość gość
mnie nie przeszkadzają, a fajnie można się bawić ich odr******* np. wystawiając język (będą to kopiować)