Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robicie od razu po przyjściu do pracy?

Polecane posty

Gość gość

ja natychmiast spode drzwi wejściowych kieruję się w stronę toalet, aby tam w ciszy i skupieniu oddać pierwszego porannego stoltza. wiem jednak, że jedni wolą wpierw zawitać do kuchni aby przygotować sobie kawę, drudzy udają się wprost do pokoju żeby go wywietrzyć, jeszcze inni w biegu do szatni zrzucają z siebie łachy....a wy co robicie? :classic_cool:

Gość gość
właczam komputer...

Gość gość
zapuszczam kompa , wlonczam express , ide po gazety , i do kibelka. po tych czynnościach zasiadam przy biurku i do 11 prasowka , kawa , papierosek, potem upragniona przerwa wiec lancz , potem lekka dyskretna drzemka za ekranem monitora i już 13 jeszcze kilka rzeczy by wrazenie było ze cos zrobiłem i ... umeczony dniem w urzędzie do domku.

Gość gość
teraz będą wymieniac nawierzchnie to trochę będzie ciekawiej bo obserwacja ich pracy przez okno mego pokoju , jak który się będzie obijal zaraz zadzwonię gdzie trzeba

Gość kasiullak
wstrzykuje morfine z metkatynonem

Gość gość
Przychodzę o 9, wlączam komputer, włączam internet, sprawdzam facebooka, gmaila i onet, siedzę na kwejku :P zaczynam pracować dopiero koło 10 :D

Gość gość
rozbieram się

Gość gość
bajzel albowiem wychodzac z pracy dnia poprzedniego mam zwyczaj wyrzucania z glowy wszystkiego co mnie tam sotkalo, zeby frustracji nie przenosic na rodzine. zanim to ogarne nastepnego dnia od nowa robie bajzel :classic_cool: