Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnaDn

kiedy życie intymne kuleje

Polecane posty

Jeżeli Twoje relacje intymne z partnerem kuleją, masz kłopot, który warto przedyskutować z lekarzem - odezwij się.Szukam gości programu telewizyjnego z udziałem seksuologa. Mile widziane osoby otwarte, rozmowne, gotowe podjąć rozmowę o partnerskich kłopotach w sypialni. dbnocki@interia.pl

Zawsze byłem ciekaw jakie jest wynagrodzenie za wywlekanie domowych brudów. Czy są idioci którzy robią to tylko z koniecznośc***arcia na szkło.

Nie wierzę,że ludzie robią to za darmo.Muszą się połakomić na kasę.Dla mnie osobiście nie ma takich pieniędzy,za które opowiadałabym na szklanym ekranie o tym,czy jęczę bądź sie jęczę w sypialni :P

Tood ;) Drzyzga dawała na poczatku 5 dych za twarz lecz historie i tak nie moga wyjsc poza ramy scenariusza wiec wiatrem napedzane sytuacje jak z "Pamietniki z Wakacji" jesli ogladalnosc rosnie to i ceny spadaja hehe a życie intyme? w kraju Mieszka ? Tu opieke socjalna trzeba wyzabijac a potem mówic o zyciu intymnym hehe. Cud że w takich warunkach przetrwaly wogóle zwiazki. Kazdy walczy do pierszego wiec ni jak ma sie to życie intymne do wartosci. Choc swoja droga to i tak szanuje ludzi za ich determinacje.

Gość gość
sunny_day - tood to ekspert i ma zawsze racje :D

mówisz o 5dychach 50 PLN? za taką kasę to ja z fotela nie wstanę.

Co dzien rano setki ludzi wyczekuje przed studyjnym biznesem czekajac na okazje by gdzies wystapic i to moze dlatego cena na szczerosc i prawde jest przycmiona. Za 50 złotych do kamery wykrzycza jak boli ich strata matki dziecka czy zdrada o nic nie szkodzi ze to nie prawda skoro masmedia i tak przetworza to w telewizyjna papke podajac smacznie w programi tv zaraz lub przed reklama Biedronki

Gość gość
czyli parcie na szkło

Tood jeżeli masz pytania miej odwagę skontaktować się z redakcją. Sądząc po dodawanych przez Ciebie postach "chudy tyłek", "co Was kręci", " jędrne posladki" mógłbyś z powodzeniem zasiąść w roli eksperta - "tok szoł". Aż dziw bierze... skąd tak mylne wyobrażenia na temat produkcji tv.

MMartha w treści ogłoszenia jest adres email.:) Zapraszam do bezpośredniego kontaktu,

@AnnaDN dlaczego dziw cię bierze odnośnie mojego mylnego wyobrażenia? co jest tak mylne?