Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Triss Merigooooold nie umiera

Dlaczego faceci tak czesto zaczepiaja rude kobiety?

Polecane posty

Gość Triss Merigooooold nie umiera

Kiedy bylam blondynka i szatynka, ten problem w ogole nie istnial. Dzisiaj mam wlosy w kolorze miedzi, i co chwila slysze jakies chamskie , seksistowskie uwagi i glupawe komentarze dot.rudej.Ostatnio nagminnie slysze tez fragmenty jakiejs chamskiej discopolowej piosenki ty jestes ruda...zenada. Czyzby moda jakas na debilne zaczepki???O co tu chodzi:(

Gość gość
przeczytalam kiedys taki cytat w ksiazke : dlaczego mezczyzni kochaja zolzy. bylo tam napisane tak : mezczyzni lubia rude kobiety bo sa rzadkoscia, a oni lubia sie wyrozniac. miec cos czego drugi facet nie ma.

Gość Triss Merigoooold nie umiera
moze i tak, ale przeciez od glupawych odzywek do "posiadania" kobiety jeszcze daleeeeeka droga. A mowia, ze to my jestesmy nielogiczne:D:D:D:

Gość gość
yennefer jest ladniejsza od triss :) ale niestety plastiki czesciej juz na czarno sie robia

Gość gość
Bo wiedzą ,e niemcy gorą:-(. A ja p*****le niemcy tuska i wszysko co rude . Spocznij!

Gość gość
hej! moja mami farbuje sie na rudo,,

Gość Triss Merigoooold nie umiera
ja ufarbowalam sie na rudo wracajac do naturalnego koloru i troche go ''podkrecajac''.wczesniej robilam sie na blond i braz, ale znudzilo mi sie i postanowilam raz sie pomalowac i miec spokoj z pozniejszymi odrostami. Teraz mam swiety spokoj, wlosy ladnie rosna i odzyly bez rozjasniaczy, sa teraz do polowy plecow, lekko krecone. Nigdy wiecej malowania. Doroslam mentalnie do mojej rudosci:D

Gość gość
"yennefer jest ladniejsza od triss" Yennefer była zdecydowanie ciekawszą postacią (kobieta z klasą), natomiast Triss przypominała dziewczynkę - to odnośnie Wiedźmina (książki). x Faceci lubią się wyróżniać? lubią, kiedy ktoś zazdrości im partnerki? zakompleksienie w taki sposób dowartościowują się. x Rude są lekko nienormalne (pozytywnie) - ale to nie ogół. Jak to jedna powiedział - "ogień na głowie, ogień w łóżku" :)

Gość gość
Rude są najlepsze w łóżku.