Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciast89

Nurtujące pytanie młodej kobiety do mężczyzn :)

Polecane posty

Gość ciast89

I chciałam zapytać Cię (jako faceta) o dwa pytania ale chyba nie mam odwagi w realu zapytać o to innego mężczyznę: 1. Jak facet patrzy na kobietę która jest dziewicą a np ma 20-30 lat ? Ja zawsze myślałam że to wstyd ale teraz po przeczytaniu kilku artykułów o stracie dziewictwa porządnie się zastanawiam. 2. Czy umówiłbyś się na niezobowiązujący seks przez Internet z przypadkową osobą, jak patrzysz na facetów/kobiety którzy się na to decydują ?

Gość facet z forum
ad1 to żaden wstyd, a patrzę jak na każdą inną ad2 tak umówiłby się, a nie widzę w tym niczego dziwnego

Gość Kotka na rogrzanej patelni
Laska Ale masz dylemat :) Jesli jestes dziewica to nos to mysl o tym jak o skarbie nie karze, i przestan czytac jakies pierdy co inni powiedza A po drugie jak masz ochote na swoj pierwszy raz to znajdz tego wyjatkowego nie przypadkowego, bedziesz pamietala o tym do konca dni i zebys miala co wspominac :)

Gość ciast89
Nie szukam nikogo przypadkowego, tylko chciałam poznać opinie facetów na temat tych pytań gdyż bardzo mnie ona interesuje .

Gość gość
Jestem facetem i nie szukam przygodnych znajomości, no i uważam, że dziewice należy cenić i szanować :)

Gość Kotka na rogrzanej patelni
Oki A w czym ta opinia jest Tb potrzebna ? Ja zawsze zdanie innych mialam w ... i dlatego pytam Cb o to,

Gość ślifffka
Gatunek wymarły, ale porzadany przez porządnych facetów. I trafisz kiedys na faceta, któremu spelnisz marzenie o tej jednej jedynej tylko dla niego :). Mam lat min. 20, max 30... Jeszcze niedawno mogłabym zadać to samo pytanie nr 1 co Ty.

Gość ciast89
No chciałam po prostu poznać opinię przede wszystkim mężczyzn czy preferują taki seks bez uczuć

Gość gość
Ja preferuje I chetnie bym to z toba zrobil

Gość gość007
1. Patrzę na nią z większym szacunkiem niż na inne 2. Nie