Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie choroby i zaburzenia mają wasze dzieci ?

Polecane posty

Gość gość

Bo w XXI wieku dziecko bez zaburzenia jest czyms nienormalnym :) moje ma ADHD i jest ortografikiem i ma dysleksje a z fizycznych zaburzen to ma alergie na produkty mleczne i gluten

Gość gość
Faktycznie. Moje ma wodogłowie, Zespół Downa oraz spodziectwo. To wszystko przez te nowoczesne dodatki do diety które robią z kilograma mięsa dwa i pół, polepszacze smaku i Czernobyl. Ponadto nie uprawianie sportu tylko wiecznie ten komputer. Siedzą i piszą na kafeterii barany!

Gość gość
moje jeszcze nic nie maja, pisze jeszcze bo pewnie jakby jakis ekspert poszukal to by sie doszukal, to prawda, ze dzieci z przeroznymi zaburzeniami jest wiecej niz np 10lat temu, coraz czesciej jednak te zaburzenia maja sporo wspolnego z lenistwem lub brakiem czasu rodzicow i dzieci oraz z wyciagniem pieniedzy od tych rodzicow przez roznego rodzaju ''ekspertow''

Witam serdecznie, Piszę do Państwa, ponieważ jestem w trakcie przygotowywania odcinka popularnego programu telewizyjnego, do którego chcemy zaprosić rodziców dzieci z ADHD. Problem ten dotyczy coraz większej ilości młodych osób i dlatego uważamy, że należy na ten temat rozmawiać. Jeżeli ktoś z Państwa jest zainteresowany udziałem w programie lub mają Państwo jakiekolwiek pytania proszę o przesłanie na adres monikadalaszynska@tlen.pl wiadomości lub numeru telefonu - zadzwonię i przedstawię szczegóły. Rozmowa jest oczywiście zupełnie niezobowiązująca. Pozdrawiam, Monika

Gość gość
moje ma alergię.

Gość gość
Jezu, moja trójka nic nie ma i mam nadzieję mieć nie będzie.

Gość gość
Teraz to chyba każde dziecko ma obowiązkowe AZS, bo większość mam jeszcze przed porodem kupuje całą gamę emolientów.

Gość Gość1234569
Mój syn tez ma azs(ja mam za to łuszczyce), silną alergie na mleko i inne alergie wziewne, wysiękowe zapalenie ucha.

Gość gość
A mój syn ma zaburzenie polegające na silnym lenistwie. :D A na poważnie to nietolerancję laktozy, ja to tez mam, choc kiedyś nie miałam żadnym problemów. niestety, trzeba było się pożegnać z produktami mlecznymi, zostawiłam tylko masło.

Gość gość
Mój najstarszy syn ma podejrzenie Zespołu Aspergera.Ma 9 lat.

Gość gość
Moja corka od 16 roku zycia cierpi na dystymie Tak to wszyscy zdrowi

Gość gość
Moja corka 8l ma nerwice natrectw zaczelo sie to jak miala 5lat.

Gość gość
Moje ma zaburzenie zachowania i emocji. Chodzę z nim regularnie na leczenie do www.czpgdynia.pl i widzę że jest poprawa w jego zachowaniu także jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu.