Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiona ja

Ciąża przy takich objawach... No way. A może jednak...

Polecane posty

Gość Zaciekawiona ja

Dziewczyny, sama jeszcze nie byłam w ciąży i łatwo mnie wkręcić. Ale zapytam tutaj, może wiecie lepiej. Otóż ktoś mi opowiedział, że kobieta przez długi czas nie wiedziała, że jest w ciąży, ponieważ przez prawie każdy miesiąc >> miała miesiączkę (nie plamienie, ale właśnie miesiączkę). Poza tym >> testy ciążowe wychodziły jej negatywne. Z innych objawów: zawsze szczupła, nagle >> miała oponkę (myślała, że tak dziwnie grubnie), >> bardzo rozdwajały się jej paznokcie (ale tylko u rąk, więc myślała, że widocznie lakier zły, a u nóg malowała rzadziej), >> dużo spała w ciągu dnia (zawsze miała anemię, więc myślała, ze to dlatego). Czy to może być prawda? Zwłaszcza z ta regularną miesiączką, z normalnym krwawieniem?

Gość gość
Jeśli była w ciąży to nie miała okresu. Mogła mieć krwawienia które brała za okres ale z punktu fizjologicznego to nie okres. Rozdwajanie paznokci to objaw ciąży?

Gość gość
rozdwojenie paznkoci to nie jest jakis tam typowy objaw ciąży, ale ja miałam bardzo słabe w ciąży :/

Gość Zaciekawiona ja
Nie wiem, powtarzam tylko. Podobno rozdwajały się do 1/3 płytki, a wcześniej nigdy. A ta krew podczas ciąży to jak niby mogła wyglądać? Skoro nie plamienie i nie zwyczajna miesiączka, to jak takie ciążowe krwawienie się rozpoznaje? Sorry za głupie pytania :-) , ale może faktycznie bywają niespodzianki i lepiej dużo wiedzieć na przyszłość.

Gość gość
Nie ma krwawienia w ciąży,zrozumcie to w końcu.Są to plamienia,które nie mają nic wspólnego z krwawieniem a tym bardziej z okresem :O

Gość gość
Jest okres - nie ma ciąży. Już sobie nie wmawiaj.

Gość Zaciekawiona ja
Czyli to zmyślona historia, ale ja głupia :-) haha. Dzięki wszystkim!

Gość gość
Podbijam, bo sa niejasno napisane odpowiedzi. To znaczy ktos pisze, ze moga byc krwawienia gość 2014.09.19 , a potem ktos inny ze tylko plamienia gość 2014.09.19 . To jak to w koncujest? prosze niech napisze ktoras, ktora to przeszla, a nie z teorii. Czym sie roznia krwawienia w ciazy od miesiaczki?Z gory dziekuje! P.S. Nie jestem w ciazy, ale chcialabym wiedziec po prostu.

Gość gość
Moja koleżanka miała do 4tego miesiąca spore krwawienia.

Gość gość
To ja z 2014.09.22 A powiedz, te krwawienia byly co miesiac jak miesiaczka? Czy nieregularne?