Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AdmiFejsB

Rak, wspierajmy się we wspieraniu

Polecane posty

Gość AdmiFejsB

Witajcie, Stworzyłam stronę/społeczność na FB - "Rak - wspierajmy się we wspieraniu", gdzie spotkać się będą mogły osoby wspierające chorych na raka. Jest to dopiero początek strony - zapraszam więc do polubienia. Z mojej strony obiecuję częste wpisy na temat emocji i przeżyć osób wspierających chorych. Bardzo dużo mówi się o osobach cierpiących na raka - oczywiste jest, że jest to dla nich traumatyczne przeżycie. Mniej mówi się o ich bliskich, rodzinie, choć dla nas jest to nie mniej rujnująca wiadomość. Nagle trzeba zmienić podejście do życia, często przeorganizować naszą codzienność, wspierać chorych jak tylko możemy. I zapominamy, że my także potrzebujemy wsparcia, bo nikt nie jest ze stali. Towarzyszą nam różne uczucia, emocje. Jest to dopiero początek, więc każde polecenie strony znajomym oraz udostępnienie jej będzie serdecznie docenione. Im nas więcej, tym większe wsparcie. Pozdrawiam

Gość gość
A to nie lepiej sie wyleczyc tylko wspierac????Ja uwazam ze człowiek zdrowy to i nie potrzebuje wsparca